Nu-i aşa că vă e dor uneori de vechile casete audio? Sigur mai aveţi pe-acasă casetele „de suflet” din adolescenţă. Şi nu le-aţi mai ascultat de mult. Ei bine, ar trebui să ştiţi că s-a inventat un player portabil pentru vechile casete. Elbow casette player este cât se poate de modern, „new-age” şi foarte trendy. N-o să vă fie deloc ruşine că încă mai aveţi o pasiune pentru casetele din liceu!

 

Noul aparat se pliază perfect trendului pe care cu toţii l-am observat în ultimul timp: vinilurile au revenit la modă, e cool să ai în casă un vechi radio sau chiar un magnetofon. Practic, revenirea la metodele vechi de ascultare (vă mai amintiţi cât de greu mergeau butoanele „play”, „pause” sau „rewind”?) aduce bucurie nu doar nostalgicilor, ci şi pasionaţilor de tehnologii noi.

Elbow se foloseşte de vechile principii de funcţionare ale walkman-urilor sau ale casetofoanelor, numai că şi-a upgradat sistemul pentru timpurile moderne.

Cu toate acestea, noul device arată cât se poate de simplu. S-a renunţat la carcasă şi la toate mecanismele „grele”, pentru un look cât se poate de minimalist. După cum puteţi vedea în imagine, playerul poate fi comparat cu o agrafă de dimensiuni mari, sau cu un clips.

 

Şi în ceea ce priveşte uşurinţa cu care poate fi folosit aparatul s-a folosit principiul simplităţii. Elbow are un braţ bi-axial foarte intuitiv, care se roteşte în ambele direcţii şi care controlează „rotiţele”. Acesta permite utilizatorului să deruleze cu uşurinţă către melodia favorită.

elbow5.jpg

Noul player este portabil, poate fi prins de buzunarul cămăşii sau de centură, transformându-se într-un accesoriu cât se poate de modern.

 

Cu o mişcare în sus puteţi introduce caseta „în sistem”, iar mişcarea laterală vă permite să schimbaţi direcţia de „play” (vă mai amintiţi că trebuia să suciţi caseta pe „side B”, da?).

Device-ul are mufă conectare la căşti, precum şi un port USB pentru încărcare şi pentru a transfera fişiere audio pe computer.

Playerul Elbow se află încă în faza de dezvoltare, însă, după ce producătorii au făcut o serie de teste de piaţă, va intra la vânzare cât de curând.

 

citeste mai multe pe life.ro

 

S-ar putea să-ți placă și:


 
Articole asemănătoare