- Publicitate -

Horoscopul de astăzi, 29 mai 2020

O zi cu rezolvări. O să reparăm tot ce înseamnă relații colegiale, de familie, parteneriale, ca să-i avem alături pe cei care înseamnă ceva pentru noi. Vibrația zilei este 11 și o să dăm dovadă de înțelepciune în tot ce facem.

HOROSCOP 29 MAI 2020 GEMENI

O să faceți rost de bani dacă o să mai aveți un job de rezervă, vreo colaborare, ca să fie acolo niște bani de care să nu vă atingeți. O să faceți unele schimbări și acasă și în plan profesional. Puneți accent pe latura estetică, vestimentație și amenajări interioare.

HOROSCOP 29 MAI 2020 RAC

O revenire la buna comunicare de altădată cu partenerul de cuplu și să ajungeți și la căsătorie unii dintre voi, pentru că vă doriți copii. E posibil să luați niște bani din urmă și să aveți cu ce să faceți și un consult medical, să vă asigurați și tratamentul, dacă o să fie cazul.

HOROSCOP 29 MAI 2020 LEU

Se pare că o să faceți rost de bani și o să treceți la cheltuieli mai îndrăznețe. Poate vă schimbați mașina. O să vă puteți pune în practică ideile cu care să dați lovitura în afaceri și să adunați în jurul vostru oameni care să vă ajute la treabă, veștile bune vin spre voi.

HOROSCOP 29 MAI 2020 FECIOARĂ

Poate vă faceți timp să reactualizati buletin, pașaport, carduri, legitimații, ca să nu vă treziți cu restricții și amenzi. E momentul să forțați un pic demersurile, ca să aveți toate aprobările pentru o angajare, ca să dezvoltați un proiect sau ca să intrați în posesia unei case.

HOROSCOP 29 MAI 2020 BALANȚĂ

Strângeți bani ca să puteți pleca fie cu treabă, fie pentru o scurtă vacanță, în țară, în străinătate, unde o să aveți curaj. Poate e mult de lucru pe acasă, faceți niște modificări, zugrăviți, reamenajați interior, exterior, luați aparatură nouă, faceți investiții în casă.

HOROSCOP 29 MAI 2020 SCORPION

Poate aveți de dat un examen, să completați niște formalități de plecare, în scop profesional sau aveți poate alte treburi personale în străinătate, posibil. O să aveți o intuiție legată de bani, cum să faceți rost de ei, cu cine trebuie vorbit, ce resurse să aruncați în joc și o să vă iasă pasența.

HOROSCOP 29 MAI 2020 SĂGETĂTOR

Încă mai sunt șanse să vă așezați la casa voastră cu ființa visurilor voastre. Poate trebuie să faceți voi primul pas. Aveți o agendă a relațiilor pe care trebuie să le ajustați pe ici, pe colo, ca să depășiți un colaps. Comunicarea trebuie dusă la alt nivel, mai sus.

HOROSCOP 29 MAI 2020 CAPRICORN

O să aveți niște drumuri de făcut, dar o să vă și relaxați, chiar dacă o să aveți treabă, pe acolo, e loc și de respiro. E bine să fiți încrezători în forțele voastre, că o să reușiți să faceți un salt în carieră și să vă luați și casă dacă asta vă lipsea ori poate altceva.

HOROSCOP 29 MAI 2020 VĂRSĂTOR

Poate abia acum o să puneți punctul pe i într-o relație care părea că merge bine, dar a apărut un bruiaj, trebuie văzut de ce. Poate le mai cereți niște bani șefilor, că ați lucrat în plus și chiar dacă mai lăsați de la voi, nu aveți de gând să faceți totul gratis, ca să fie un respect reciproc.

HOROSCOP 29 MAI 2020 PEȘTI

Poate faceți comandă de lucruri pentru casă, ori vă faceți timp să dați o raită pe la magazine, să alegeți ce vă trebuie. E momentul să dați restart activităților care vă pot suplimenta veniturile și să fructificați fiecare ocazie cu care n-o să vă mai întâlniți curând.

HOROSCOP 29 MAI 2020 BERBEC

O să dați și voi refresh interiorului, vă luați și niște gadgeturi de ultimă generație, să fiți în trend. O să vă regrupați cam ca pe vremuri, să faceți o activitate care să vă aducă beneficii și materiale și spirituale, să vă simțiți din plin utilitatea.

HOROSCOP 29 MAI 2020 TAUR 

Poate le luați copiilor ce au nevoie pentru școala online sau ca să se joace. Le amenajati o cameră sau un loc de joacă în curte. Se poate să dați un examen, să susțineți un interviu, un speech online, să vă creați o tribună de la care să vă transmiteți părerile, să vă prezentați produsele, ca să le vindeți.

Sursa Stirileprotv.ro

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Articole asemănătoare

Prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață, Andreea Marinescu, are COVID

Prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață, Andreea Marinescu, are COVID. Anunțul a fost făcut pe site-ul postului TV la care lucrează, la o săptămână după...

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la Știrile Pro TV, are covid

Neti Sandu, prezentatoarea și realizatoarea horoscopului de la Știrile PRO TV de dimineață, a fost diagnosticată cu covid. Vedeta a transmis un mesaj în care...

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

- Publicitate -

Sondaj

- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Magazinul Kaufland din Câmpina, amendat de OPC cu 20.000 lei. Lista neregulilor

Ieri, inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia Ploiești au efectuat o serie de verificări ale modului în care este respectată legislația...

Primarul din Ciorani, Marin Voicu, plasat sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova este definitivă

Primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, a obținut, astăzi, plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile, decizia Tribunalului Prahova fiind definitivă. În primă...

Alhambra – Castelul roșu din Granada, desprins din 1001 de nopți

Acum ceva vreme, rula la televizor un serial interesant – The Spanish Princess / Prințesa Spaniolă. Într-unul dintre primele episoade, Arthur, prințul de Wales,...

A renunțat la o carieră într-o corporație pentru a face fapte bune la Concordia

Prezentă în cadrul podcastului Generația lui John, Mădălina Corciu a vorbit despre principalele proiecte pe care le desfășoară în cadrul Concordia, dar și despre...

Micuța Ana are cancer! La doar șase luni și trei săptămâni, fetița luptă pentru propria-i viață. Are, însă, nevoie de toți oamenii buni aproape...

O cheamă Ana și are doar 6 luni și 3 săptămâni. Un copil mult dorit, unic la părinți, un copil care, până acum trei...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

Wall-Street.ro

Loading RSS Feed

- Publicitate -