- Publicitate -

Horoscopul de astăzi, 25 mai 2020

Mobilizarea e totul și ideile curg, rezolvările la fel, trebuie doar să menținem ritmul ca să reușim ce ne-am propus. Vibrația zilei este 7 și intuiția ne dă cheia succesului.

HOROSCOP 25 MAI 2020 GEMENI

Se poate să reluați o idee mai veche și să o fructificați, de data asta, c-aveți planuri mari, să câștigați bani și prestigiu. O să fie nevoie să vă luptați pentru drepturile voastre, să ajungeți, poate, și în instanță că să nu vi se mai conteste drepturile, să vi se valideze.

HOROSCOP 25 MAI 2020 RAC

Poate-a sosit momentul să dați și pe la doctor să vedeți cum stați cu sănătatea, dacă tot vedeți că e ceva care nu vă trece. O să luați bani și scoateți lista cu lucruri obligatorii ca să vă achitați de ele și dacă mai rămân bani, îi puneți de-o parte s-aveți o rezervă.

HOROSCOP 25 MAI 2020 LEU

Poate așteptați un răspuns de la o bancă, sau cereți vreun permis, un accept undeva și o să le primiți. Vă dați întâlnire cu cineva cu care-ați colaborat în vremurile de dinainte și poate refaceți grupul dacă mai sunt condițîi, situația de-acum v-o permite.

HOROSCOP 25 MAI 2020 FECIOARĂ

Poate vă ocupați și de mașină, s-o repuneți în stare de bună funcționare și poate reactualizați niște acte – buletin, pașaport. O să reveniți în fortă cu un proiect pe care l-ați mai propus cândva dar n-a fost bine primit și de data asta o s-aduceți și niște argumente în plus.

HOROSCOP 25 MAI 2020 BALANȚĂ

O să puteți semna un act de proprietate, să vi-l parafeze un notar și să vă mutați la vreo reședință c-aveți actele în regulă. Vă-nțelegeți cu niște colaboratori de pe alte meleaguri să faceți schimb de documentație până o să vă puteți întâlni să fie o muncă față-n fatză.

HOROSCOP 25 MAI 2020 SCORPION

Cu sănătatea ar trebui să vă puneți la punct că să fiți buni, zdraveni, și să faceți treabă de top. O să faceți presiuni ca să vă luați banii pe care-i aveți de încasat fie de la-nceputul anului, fie de anul trecut, chiar, și să-i puneți la saltea pentru o vacanță cănd o să fie voie.

HOROSCOP 25 MAI 2020 SĂGETĂTOR

Relația de cuplu trece printr-o perioadă de resetare, sunt aspecte pe care le puteți îmbunătăți și o să vă meargă mai bine. Aveți un proiect pe care-l puteți pune în practică și să faceți rost de bani, să aveți o varianta B de bani de rezervă, un depozit.

HOROSCOP 25 MAI 2020 CAPRICORN

Poate vă consultați cu ai voștri să vedeți ce modificări mai faceți pe-acasă, la capitolele imobiliar și aparatură electrocasnică. E cineva care vă propune o colaborare și se poate să vă nimerească, să aveți timp pentru așa ceva și suma oferită să fie convenabilă.

HOROSCOP 25 MAI 2020 VĂRSĂTOR

Se poate s-aveți de semnat un contract și lucrați pe alți bani, și o să aveți și cheltuieli pe măsură. Și voi vă puteți asocia cu cineva că să aveți mai mult spor la treabă, dar vă puteți încumeta și la un proiect pe cont propriu și de cursă lungă.

HOROSCOP 25 MAI 2020 PEȘTI

O să investiți o sumă de bani în amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii și altul de recreere pentru oameni mari. Apar niște schimbări în programul vostru și poate va trebui să stea altcineva cu copiii dacă vă duceți la serviciu, sau dacă vă apucați de reparat, zugrăvit pe-acasă.

Sursa Stirileprotv.ro

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Articole asemănătoare

Prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață, Andreea Marinescu, are COVID

Prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață, Andreea Marinescu, are COVID. Anunțul a fost făcut pe site-ul postului TV la care lucrează, la o săptămână după...

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la Știrile Pro TV, are covid

Neti Sandu, prezentatoarea și realizatoarea horoscopului de la Știrile PRO TV de dimineață, a fost diagnosticată cu covid. Vedeta a transmis un mesaj în care...

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

- Publicitate -

Sondaj

- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Magazinul Kaufland din Câmpina, amendat de OPC cu 20.000 lei. Lista neregulilor

Ieri, inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia Ploiești au efectuat o serie de verificări ale modului în care este respectată legislația...

Primarul din Ciorani, Marin Voicu, plasat sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova este definitivă

Primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, a obținut, astăzi, plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile, decizia Tribunalului Prahova fiind definitivă. În primă...

Alhambra – Castelul roșu din Granada, desprins din 1001 de nopți

Acum ceva vreme, rula la televizor un serial interesant – The Spanish Princess / Prințesa Spaniolă. Într-unul dintre primele episoade, Arthur, prințul de Wales,...

A renunțat la o carieră într-o corporație pentru a face fapte bune la Concordia

Prezentă în cadrul podcastului Generația lui John, Mădălina Corciu a vorbit despre principalele proiecte pe care le desfășoară în cadrul Concordia, dar și despre...

Micuța Ana are cancer! La doar șase luni și trei săptămâni, fetița luptă pentru propria-i viață. Are, însă, nevoie de toți oamenii buni aproape...

O cheamă Ana și are doar 6 luni și 3 săptămâni. Un copil mult dorit, unic la părinți, un copil care, până acum trei...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

Wall-Street.ro

Loading RSS Feed

- Publicitate -