India
Nu cere carne de vită. Vita este un animal sacru în India… aşa că nu te aştepta să găseşti carnea acestui animal în vreun meniu.
120419014951-hindu-sacred-cow-horizontal-large-gallery.jpg

Marea Britanie
Fă diferenţa între Anglia şi Marea Britanie. Marea Britanie este formată din Anglia, Scoţia, Wales şi Irlanda de Nord. Ai înţeles? 
uk-great-britain-england.jpg

 

Norvegia
Nu întreba "ce mai faci" fără să fii pregătit de un răspuns lung. Nu ţi se va răspunde cu "Bine, mersi", ci cu un răspuns elaborat.
mapspic1.jpg

Japonia
Nu vorbi tare/ nu ţipa în public. Este considerat un comportament al celor prost crescuţi sau neciopliţi, aşa că evită pe cât posibil să faci asta pe străzile japoneze.
 _tuck4_header.jpg

Canada
Nu te opri să admiri sau să hrăneşti animalele sălbatice. Elanii şi urşii sunt foarte des întâlniţi la marginea autostrăzilor din Canada. Mai bine îţi vezi de drum. Vei bloca traficul oprindu-te pe autostradă şi îţi vei risca viaţa în faţa unor animale deosebit de periculoase.
 limerick110508.jpg

 

Noua Zeelandă
Nu te aventura noaptea în pădure fără echipament. Toată lumea vrea să admire aurora în Noua Zeelandă, dar trebuie să ştii că pădurile de aici sunt atât de dese încât lumina nu ajunge la nivelul picioarelor şi nu vei ştii ce pericole te pândesc.
 1.jpg

Olanda
Atenţie la biciclete. Nu umbla pe pista de biciclete… cel puţin un biciclist va ţipa la tine.
Cityroad.jpg

Australia
Nu uita de crema cu protecţie solară. Valabil în orice ţară, pe orice plajă, dar mai mult în Australia unde radiaţiile UV sunt foarte mari şi rata apariţiei cancerului de piele foarte ridicată. 
IMG_9618.jpg

 

 

Articole asemănătoare