Imaginează-ţi că te plimbi prin lume şi stai în cele mai frumoase vile de pe plajele Australiei sau în fermele din sudul Franţei. Un site te ajută să faci asta. Oferta este reală şi aparţine unei companii, Trusted Housesitters, care permite oricui să călătorească în toată lumea contra unei taxe de numai 100 de dolari pe an.

 407356l.jpg

 

Conceptul e simplu, chiar genial, şi se bazează pe conectarea oamenilor care vor să călătorească în lume, dar se simt vinovaţi că îşi lasă animalele de companie acasă, dar şi pe încredere - aceştia vor trebui să lase pe cineva care să aibă grijă de casă şi de animalele lor iubite. Şi cum pot face asta?

Aici intervine site-ul creat de cei de la Trusted Housesitters, care selectează persoane dornice să călătorească în lume şi să stea în casa unui străin, având grijă de locuinţă şi de animalul de companie în perioada în care stăpânul lipseşte.

E nevoie, în primul rând de maximă siguranţă în toată această combinaţie, astfel încât doar persoanele cu o reputaţie impecabilă vor fi admise în program. Iubitorii de animale, cei care au deja în grijă necuvântătoare de orice fel, de la pisici, papagali şi câini până la iguane, vor trebui să se înscrie pe o platformă pe care primesc comentarii şi recomandări de la proprietarii animalelor, relatează Bored Panda.

 

S-ar putea să-ți placă și:


Şansele de a călători în lume cu doar 100 de dolari pe an cresc dacă solicitanţii prezintă o recomandare scrisă din partea unei persoane care poate fi verificată de reprezentanţii site-ului, apoi urmează verificarea online a documentelor de identitate şi a cazierului.

Dacă totul este în regulă, doritorii sunt căutaţi apoi şi li se prezintă lista de locuri disponibile în care pot alege să călătorească pentru a avea grijă de animalele. Unii renunţă la serviciu pentru acest program, menţionează site-ul citat.

940295s-0x0-n-e7c1ff80.jpg

 

citeste mai multe pe eva.ro

 

 
Articole asemănătoare