Thailanda a ameninţat că va interzice Facebook, dacă reţeaua de socializare nu va îndepărta conţinutul considerat ameninţător la adresa securităţii naţionale, informează The Independent. Thailanda nu are planuri iminente de a bloca accesul la Facebook, conform unui regulator de telecomunicaţii, aşteptându-se ca reţeaua de socializare să se supună reformelor unei decizii a unui tribunal thailandez de a îndepărta conţinutul solicitat.

facebook2-e1494930880853.jpg

 

Reţeaua de socializare are o dată limită pentru a înlătura 131 de adrese online ale căror conţinut este considerat ameninţător la adresa securităţii sau încalcă legi stricte privind „lezarea mândriei majestăţii”.

„Avem documentele necesare din partea tribunalului pentru a bloca 34 de localizatori uniformi de resurse (URL)”, a declarat Takorn Tantasith, secretarul şef al Comisiei naţionale pentru radiodifuziune şi telecomunicaţii din Thailanda.

S-ar putea să-ți placă și:


„Facebook a cooperat corespunzător în trecut, blocând localizatori uniformi de resurse solicitaţi”, a adăugat acesta. Reprezentanţii Facebook nu au comentat deocamdată subiectul.

 

 citeste mai multe pe independent.md

 

S-ar putea să-ți placă și:


 
Articole asemănătoare