Un fost inginer locuieşte într-un avion recondiţionat, într-o pădure din Oregon. Cumpărând iniţial aeronava pentru ca aceasta să nu ajungă la deşeuri metalice, bărbatul a reuşit să o transforme într-un inedit spaţiu de locuit. Bruce Campbell este un inginer american extrem de inventiv. După ce s-a pensionat, a decis să cumpere fuselajul unui avion scos din circulaţie, transformându-l într-o casă inovatoare, scrie The Mirror. Aeronava, care se află într-o zonă împădurită de lângă Portland, Oregon, este bine sprijinită pe câţiva stâlpi de beton, având propriul drum de acces. Fiind abia la începutul procesului de recondiţionare, inedita locuinţă are deocamdată doar un duş improvizat, Campbell având în lucru instalarea unui grup sanitar, dar şi repararea elementelor interioare originale ale avionului, cum ar fi scaune şi lumini.

646x404 (1).jpg

 

Campbell trăieşte în acest loc aproximativ 6 luni în fiecare an, petrecându-şi cealaltă parte a anului în Japonia, acolo unde caută să cumpere un alt Boeing 747 pentru recondiţionare.

plane-inside.jpg

Fără scaune, aeronava este destul de încăpătoare.

 

PAY-Man-Lives-In-A-Boeing-727-In-The-Middle-Of-The-Woods.jpg

Campbell încearcă să-şi creeze toate facilităţile în noua sa locuinţă.

PAY-Man-Lives-In-A-Boeing-727-In-The-Middle-Of-The-Woods (1).jpg

 

Bruce Campbell a cumpărat iniţial avionul pentru ca acesta să nu ajungă la deşeuri metalice, însă i-a venit ideea de a-l transforma într-un spaţiu de locuit, inspirat de un caz similar. 

PAY-Man-Lives-In-A-Boeing-727-In-The-Middle-Of-The-Woods_ED.jpg

citeste mai multe pe adevarul.ro

 

 

Articole asemănătoare