Pentru prima oară de la crearea sa, Facebook lansează un serviciu matrimonial. Anunţul a fost făcut de Mark Zuckerberg care spune că aplicaţia respectivă va fi diponibilă în curând.

facebok_dating_c62b5.jpg

Serviciul nu se adresează, însă, relaţiilor pasagere, susţine fondatorul reţelei de socializare, care a precizat că utilizatorii îşi pot crea un profil separat, care nu va fi vizibil listei lor de prieteni. Mark Zuckerberg a mărturisit că ideea i-a venit după ce a observat că 200 de milioane de utilizatori Facebook nu au parteneri, potrivit celor declarate de ei înşişi pe conturile personale.

 

Anunțul a fost făcut la conferinţa F8 a Facebook, care a început marţi.

Mark Zuckerberg, cofondator şi CEO al Facebook, a anunţat marţi că reţeaua de socializare construieşte noi funcţii.  Prima dintre ele este funcţia de control numită „clear history”, care va permite utilizatorilor să şteargă istoricul de navigare.

S-ar putea să-ți placă și:


Aceasta are directă legătură cu scandalul Cambridge Analytica. Aplicaţia de mesagerie a Facebook a lansat marţi o funcţie de realitate augmentată care va permite utilizatorilor să vadă produsele pe care vor să le cumpere ca şi când le-ar avea deja, în încercarea de a atrage potenţiali clienţi publicitari.

 

David Marcus, şeful aplicaţiei Messenger a Facebook, a spus într-un interviu că utilizatorii posibili cumpărători vor putea vizualiza şi testa produse. Sephora este una dintre primele companii care vor folosi funcţia şi va permite utilizatorilor să încerce virtual produsele sale cosmetice.

sursa: digi24.ro

 

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare