Ediția aniversară iPhone 8 ar putea fi lansată în toamna acestui an, iar imaginile cu matrițele și conceptul de design al noului telefon marca Apple au apărut deja în mediul online. Apple va avea săptămâna viitoare conferința anuală, în care prezintă inovațiile aduse în domeniu, însă cele mai mari curiozități sunt legate de noul smartphone, după ce iPhone 7 a avut parte de multe review-uri negative.

 NmZiYTRlOTRkNmMwYjQ3YmRiMDdiM2JmNzAwZmJkZGI=.thumb.jpg

 

O nouă „scurgere” de informații a avut loc marți, când au apărut în presa de specialitate mai multe imagini cu viitorul iPhone 8, mai exact cu carcasa pregătită de Apple pentru noul telefon. Imaginile au fost publicate pe SlashLeaks, un site specializat în difuzarea de imagini cu matrițe sau prototipuri pentru telefoane, mașini sau gadgeturi.

DBBxrG-XoAEZuvu.jpg

Posibile imagini cu noul iPhone 8au apărut și săptămâna trecută, când GSM Arena a publicat o serie de fotografii cu matrițele iPhone 8, iPhone 7s și iPhone 7s Plus. Cele trei telefoane apar unul lângă celălalt, lăsând să se vadă toate diferențele dintre ele: iPhone 8 vine dotat cu o cameră duală și este puțin mai mare decât iPhone 7s, care are în continuare o singură cameră, imaginile confirmând zvonurile anterioare.

 

citeste mai multe pe digi24.ro

 

 
Articole asemănătoare