Un nou studiu facut in randul utilizatorilor de smartphone-uri din multiple tari de pe glob releva cat de multe aplicatii folosesc ei pe propriile terminale mobile.  Conform acestui studiu, utilizatorii de smartphone-uri folosesc in medie 9 aplicatii in fiecare zi, iar dintre cele instalate in smartphone-uri, folosesc aproximativ 30 lunar. Numarul reprezinta jumatate pana la o treime din numarul total de aplicatii pe care un utilizator obisnuit de smartphone le are instalate in propriile terminale.

aplicatii-instalate-folosite-smartphone.png

 

Totusi, zilnic, utilizatorii folosesc un minim de 10% din totalul aplicatiilor pe care le au instalate in propriile smartphone-uri, iar asta spune foarte multe despre modul in care sunt folosite aplicatiile. Zilnic, un utilizator obisnuit de smartphone foloseste aplicatii timp maxim 200 de minute, iar din moment ce acestea ne permit sa ne bucuram de functiile unui smartphone, este normal.

 Daca va uitati la imaginea de mai jos, veti vedea ca India este tara in care utilizatorii de smartphone-uri folosesc lunar cel mai mare numa de aplicatii. Japonia este tara in care exista utilizatorii cu cele mai multe aplicatii instalate in smartphone-uri, dar vasta majoritate dintre ele raman nefolosite in terminale.

S-ar putea să-ți placă și:


 Din pacate, smartphone-urile noastre sunt pline de aplicatii pe care nu le folosim in fiecare zi, sau macar lunar, dar asta este o problema care nu va avea vreodata o rezolvare simpla.

 

 citeste mai multe pe idevice.ro

 

 
Articole asemănătoare