Aplicaţia te învaţă să înţelegi ce nu auzi. Dacă i-ai invidiat vreodată pe oamenii din filme care citesc pe buze, de acum ai o aplicaţie care te învaţă să faci asta. Şi e „made in Romania“.

 apl buze.jpg

 

Poţi găsi câteva similarităţi cu WhisperMe în aplicaţia Duolingo. Prin intermediul unui joc, cea din urmă te învaţa noţiuni de bază în limbi străine.

Cea românească te învaţă să citeşti pe buze. Ai posibilitatea de a acumula puncte şi avansa în nivel, te ajută să înveţi cuvinte noi şi să le identifici pe buzele unui interlocutor, fără să trebuiască să le auzi rostite.

S-ar putea să-ți placă și:


Conceptul din spatele jocului este nou pe piaţa românească şi aplicaţia e disponibilă în două versiuni: în limba română şi engleză. Aşa îţi oferă şi posibilitatea de a învăţa sau de a-ţi perfecţiona vocabularul într-o limbă străină.

 

 Aplicaţia este inspirată de celebrul Whisper Challenge mediatizat de The Tonight Show, al lui Jimmy Fallon, notează Playtech într-un interviu realizat cu creatorii aplicaţiei.  „Am remarcat că fenomenul ia amploare în mediul online, în special pe YouTube, unde utilizatorii postau filmuleţe cu ei pentru a se juca cu cei apropiaţi“, au declarat dezvoltatorii ei. Ei au observat însă că metoda pe care cei din mediul online o utilizau le ridicau câteva probleme celor care voiau să se joace. Drept urmare, se gândesc să conceapă o modalitate mai simplă care să fie facilă oricui. Aplicaţia e pe Android şi iOS, gratuit.

citeste mai multe pe adevarul.ro

 

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare