Iată un desert de vară, gustos, răcoritor şi mai ales, fără zahăr sau conservanţi. Nu e greu de făcut, ba chiar nu îţi ia mai mult de 15 minute. Durează mai mult aşteptarea decât prepararea. Ei bine, dacă atunci când vine vorba de ingrediente puteți opta pentru orice vă place. 

 Frosty-Fruit-Pops1-740x511.jpg

 

Pentru prima înghețată am folosit căpșuni și mango, câte două mâini din fiecare. Repet, puteți combina fructele dupa bunul plac. Nu este nevoie să adăugați deloc zahăr, pentru că această combinație de fructe este foarte dulce în mod natural.

La cea de-a doua înghețată folosim mai multe ingrediente: 100 ml iaurt grecesc gras, 50 ml frișcă lichidă, 1 linguriță extract de vanilie și puțină miere ori sirop de arțar care să substituie zahărul. Odată ce ați făcut baza amestecând bine ingredientele în blender, puteți trece la a 2-a aromă. Eu am ales sucul de portocale și am obținut o aromă ușor acrișoară, dar totodată cremoasă.

Ultima pe care am facut-o, rainbow, este iar foarte simplu de făcut, însă felul în care arată este cu adevărat impresionant. Am folosit căpșuni, mango, kiwi și afine. După ce am blenduit bine fructele, am adăugat câte o lingură din fiecare amestec până când am umplut formele. Și pentru această rețetă puteți folosi orice fruct preferați. Rezultatul o să fie sigur pe placul oricui!

 

citeste mai multe pe elacraciun.ro

 

 

Articole asemănătoare