Ingrediente:

5 oua meii

 

100 gr branza de vaci semi-degresata

1 lingura smantana

1 lingurita mustar

 

1 lingurita maioneza

sare

piper negru

 

patrunjel proaspat tocat

2 bucatele de morcov

1 maslina

 

 puisori paste.jpg

Mod de preparare

1. Fierbe ouale tari.

 

2. Amesteca branza de vaci cu smantana, sarea, piperul, maioneza, mustarul si patrunjelul tocat.

3. Taie ouale la un capat, ca sa le decupezi si scoate galbenusul.

4. Amesteca mixul anterior cu galbenusurile.

5. Umple albusurile (pune compozitie ca sa fie cu varf) si acopera cu „capacelul” decupat.

6. Taie bucatele mici din morcov pentru nasul si picioarele puisorilor.

7. Ochii ii poti pregati dintr-o masline.

citeste mai multe pe krespy-ro.com

 

Articole asemănătoare