Te-ai fi gândit că mare parte din stresul de care suferim vine din modul în care gândim şi reacţionăm?

Surrender.png

 

1. Nu poţi controla ceea ce ţi se întâmplă, dar POŢI controla modul în care reacţionezi. Iar în reacţia ta stă toată puterea ta. Da, mare parte din stres vine din modul în care gândim şi reacţionăm, nu din felul în care ne tratează viaţa. Schimbă-ţi atitudinea şi tot stresul va dispărea.

2. Nu te gândi dacă vor apărea probleme. Tot timpul vor fi probleme, însă vei învăţa să treci peste fiecare în parte.

3. Dacă îţi faci prea multe griji pentru va fi sau te gândeşti la ceea ce ar fi putut fi, pierzi din vedere ceea ce este în prezent. Trebuie să înţelegi că grijile sunt un mod ineficient de utilizare a energiei creative. În loc să ne imaginăm tot ce e mai rău, mai bine ne imaginăm tot ce este mai bun şi cum îl putem transforma în realitate.

 

4. Tu alegi ce faci azi. Azi, alege blândeţea în locul nerăbdării, frumuseţea în locul negativităţii şi prezenţa în locul panicii.

S-ar putea să-ți placă și:


5. Nimic dintr-o situaţie prezenta – nici chiar aspectele pe care nu le poţi controla – nu te poate împiedica să progresezi, pas cu pas.

6. Eşti viu şi trăieşti, aşa că poartă-te ca atare. Renunţă la ceea ce e greşit şi îmbrăţişează ceea ce e corect. Fă lucrurile să devină realitate, apoi lasă-le să-şi urmeze cursul. Învaţă, accepta, explorează, crează şi experimentează, zi de zi, pas cu pas.

 

7. Fii prezent în mod consecvent. Respiră adânc. Până la urmă, totul iese bine pentru cei care ştiu să profite la maximum de o situaţie.

Sursa: enlightened-consciousness.com

 

 

Articole asemănătoare