Poziţia de dormit reprezintă una din cele mai sincere tipuri de comunicare nonverbală, putând dezvălui trăsăturile de comportament şi emoţiile fiecărei persoane. Poziţia de dormit poate dezvălui detalii cu privire la trăirile unei persoane. La fel ca limbajul corpului, aceasta indică trăsăturile de comportament, în somn nefiind posibil autocontrolul trupului, scrie dailyoccupation.com.

646x404.jpg

 

  1. Poziţia soldat Această poziţie indică faptul că eşti o persoană sigură pe propriile puteri, îţi stăpâneşti emoţiile şi nu îţi este frică să iei decizii. Ai un caracter puternic şi nu te laşi influenţat de emoţii. Aşteptările de la propria persoană şi de la cei din jur sunt mari. Îţi impui standarde şi ţeluri foarte înalte.

2. Poziţia fetală Dacă obişnuieşti să dormi pe o partea, cu picioarele la piept, în poziţia ghemuit, înseamnă că eşti o persoană timidă, sensibilă şi care îşi face prea multe griji. Persoanele care dorm în acest mod tânjesc după siguranţă şi intimitate. Dacă vă număraţi printre persoanele care adoptă această poziţie de somn, aţi putea lua în considerare practicile yoga.

S-ar putea să-ți placă și:


 3. În cădere liberă Dacă dormi pe burtă, cu mâinile în jurul pernei sau pe lângă corp, înseamnă că eşti o persoană cu personalitate, atentă la detalii, dar şi foarte critică. Te simţi foarte bine când eşti înconjurată de oameni şi ai obiceiul de a strecura mici glume ironice de fiecare dată când ai ocazia. Faci totul cu multă pasiune.

 

4. Pe o parte Este o poziţie destul de întâlnită, specifică oamenilor raţionali. Sunt persoane calme şi generoase, cu foarte mulţi prieteni îm jurul lor.  Se adaptează foarte uşor în orice situaţie şi sunt gata să sară în ajutorul celor care au nevoie, de multe ori fiind chiar foarte naive.

citeste mai multe pe adevarul.ro

 

 

Articole asemănătoare