Te reții prea mult la job, pleci într-o deplasare de serviciu urgentă sau pleci în vacanță? E în regulă, numai dacă nu ai acasă un animal de companie. Când patrupedul e aproape un membru al familiei, gândul că acesta te așteaptă flămând acasă este destul de stresant. Dacă te-ai regăsit în descriere, atunci ar trebui să cunoști mai multe despre Catspad, noul dispozitiv ce-ți hrănește pisica de la distanță. Tot de ce ai nevoie este un smartphone și câteva minute libere. 

 

E nevoie de o simplă aplicaţie pe telefon, prin care pot seta aparatul chiar şi de la distanţă. Catspad poate fi programat să elibereze mâncare şi apă la anumite intervale orare. Aparatul poate stoca 1,7 kg de hrană uscată, cam cât mănâncă într-o lună o pisică adultă, plus 8 litri de apă. În momentul în care proviziile sunt pe terminate, dispozitivul trimite o alertă pe telefon. Catspad poate fi conectat la priză, dar are şi o baterie pentru penele de curent. În plus, dacă utilizatorii au mai multe pisici acasă, aparatul le va identifica şi va avea grijă ca fiecare să primească alimentaţia stabilită.

Catspad se conecteaza la o retea Wi-Fi pentru a putea fi controlat direct de pe un iPhone, sau orice alt smartphone, el fiind inclusiv capabil sa ne identifice pisica. Aceasta identificare se face in baza microchip-ului de identificare al pisicii, iar asa Catspad va sti cata si cel fel de mancare sa ii distribuie in anumite momente ale zilei. Catspad cantareste mancarea distribuita si ramasa in bol pentru pisica noastra, dar si calitatea apei disponibile, eliminand-o pe cea veche de mai mult de o zi, pentru a turna alta apa curata si filtrata. Catspad poate inmagazina pana la 1.7 KG de mancare si 8 litri de apa, deci puteti lasa pisica fara probleme chiar si pana la o luna singura, deoarece va avea mancare si apa la discretie. Aplicatia creata pentru Catspad poate inregistra inclusiv informatii privind numarul de calorii mancate zilnic de catre pisica, deci stiti cat sa o hraniti pentru a nu se ingrasa.

Catspad costă 240 de euro, insa inca nu este disponibil pe site-urile romanesti.

 

 

Articole asemănătoare