Urmează să naști în curând și ai acasă o pufoșenie de pisică sau un cățel blănos care lasă mult păr peste tot? Află dacă blana animalelor de companie este dăunătoare pentru bebeluși odată ce a fost ingerată!

 bebe_catel_.jpg

 

Cum îți iubești foarte mult cățelul ori pisica, ți-ar fi greu să renunți la compania lor dacă ți s-ar spune că nu sunt benefice pentru sănătatea celui mic. Totuși, care este adevărul? Ai tot auzit multe mămici care spuneau că nu e bine să mai ții în casă un animăluț după ce se odorul tău s-a născut.

Una dintre întrebările frecvente ale iubitorilor de animale care dețin acasă un patruped este ce se întâmplă dacă bebelușul înghite fără să vrea părul acestuia. Specialiștii explică faptul că blana animalelor de companie nu este dăunătoare sănătății sugarilor deoarece ea este asemănătoare ca structură părului uman.

S-ar putea să-ți placă și:


Amândouă tipurile de păr conțin o substanță numită keratină. Organismul omenesc nu poate să o digere astfel că pur și simplu o va elimina prin materiile fecale. Pentru a se ajunge la un blocaj al intestinelor ar fi necesar ca micuțul să ingereze o cantitate foarte mare de păr felin sau canin, ceea ce mărturisesc cunoscătorii, este mai puțin probabil să se întâmple, notează cei de la onejive.com

 

Orice stăpân de animăluț care-și iubește și respectă animalul va face curățenie în mod regulat în casă și își va peria animalul pentru a scăpa de părul ce stă să cadă.

citeste mai multe pe click.ro

 

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare