Bicarbonatul de sodiu este un compus natural din categoria sărurilor și este una dintre cele mai sigure substanțe din câte există. Bicarbonatul de sodiu are efect de alcalinizare, reducând acidoza sistemică în întregul corp. De asemenea, ajută la echilibrarea și menținerea unui pH optim.

bicarbonat de sodiu.jpg

 

În broșura “Utilizări medicale ale bicarbonatului de sodiu Arm & Hammer” dr. Volney S. Cheney relatează succesele obținute cu utilizarea bicarbonatului de sodiu în tratarea cazurilor de răceală și gripă: “În 1918 și 1919, când luptam împreună cu Serviciul Public de Sănătate împotriva gripei, mi-am dat seama că aproape niciunul dintre cei care fuseseră alcalinizați complet cu bicarbonat de sodiu nu au contractat boala, iar cei care au făcut-o, au manifestat simptome foarte ușoare. Din acel moment am început ca în toate tratamentele pentru răceală și gripă să administrez inițial câteva doze generoase de bicarbonat de sodiu și, în multe cazuri, în decurs de doar 36 de ore simptomele au fost ameliorate. De asemenea, am susținut utilizarea bicarbonatului de sodiu ca măsură preventivă pentru răceli atât în propria familie cât și în cadrul Asociației Părinților și la Clubul Femeilor și acum primesc multe informații din partea celor care l-au folosit și care mi-au spus că nu s-au îmbolnăvit, chiar și atunci când toți cei din jur aveau gripă.”

În 1922, această metodă ieftină de a evita răceala era foarte cunoscută, însă a fost uitată de societatea noastră modernă.

Metoda este ușoara și sigură. Tot ce trebuie să faci este sa dizolvi doza indicată de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă rece și să o bei. Metoda a fost recomandată de compania Arm&Hammer ca remediu pentru răceli și gripă în 1925.

 

Prima zi: Se iau șase doze de câte o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu într-o cană cu apă. Se consumă câte o doză la un interval de două ore.

S-ar putea să-ți placă și:


A doua zi: Se iau șase doze de câte o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu într-o cană cu apă. Se consumă câte o doză la un interval de două ore.

A treia zi:  Se iau doar doua doze – una dimineata si a doua seara.

 

Se continua cu cate o doza in fiecare dimineata pana se vindeca raceala.

Sursa: livingtraditionally.com

 

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare