Festivalul NEVERSEA, cel mai aşteptat eveniment muzical de pe litoralul românesc, aduce în acest an, pe cele 7 scene, artişti ca, Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim, Years&Years, Ella Eyre şi mulţi alţii. În perioada 7-9 iulie peste 150 de artişti internaţionali vor urca pe scenele festivalului NEVERSEA.

 neversea-main-640x356.png

 

CHECK IN ŞI ACCESUL ÎN FESTIVAL
Preschimbarea biletelor în brăţara de festival se face doar cu actul de identitate, începând cu data de 6 iulie, ora 14.00, la zona de check in, de la singura intrare în festival amplasată la intrarea pe plaja Modern, strada Lebedei, dinspre Portul Turistic Tomis Constanţa (cele trei corturi mari de culoare albă). Aceasta este singura zona în care festivalierii pot schimba biletele sau abonamentele în brăţări. Cei care doresc să-şi achizitioneze bilet de 1 zi, în perioada festivalului, pot să o facă de la cele 7 case de bilete amplasate în zona punctului de informare NEVERSEA (Cherhanaua de Stuf, lângă bariera de la intrarea pe plaja Modern, dinspre port). Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid şi însoţit de un părinte, iar accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani se face cu abonamentul de festival şi în baza acordului parental scris (care poate fi descărcat de pe neversea.com/parentalconsent).
În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genţi, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare şi băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alţi participanţi.
Este permis accesul cu: poşetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoţite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia şi cu maxim o doză zilnică. Pentru întreaga listă de obiecte permise şi interzise în perimetrul festivalului, participanţii pot consulta regulamentul de pe site-ul www.neversea.com.

SISTEM DE PLĂŢI ÎN FESTIVAL!
Cu brăţara de festival se asigură şi accesul şi plata în perimetrul evenimentului. Doar cu brăţara de festival (cu chip integrat) oferită de VISA-Raiffeisen se pot achiziţiona produse în interiorul festivalului, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind interzisă. Brăţara poate fi încărcată prin două opţiuni: încărcările online (detalii despre modalitatea de încărcarea online vor fi disponibile pe neversea.com, începând cu 5 Iulie) sau la cele 50 de puncte de încărcare (Credit Point) din cadrul Neversea. Festivalierii vor putea urmări paşii oferiţi de aplicaţia Neversea (disponibilă în App Store şi Google Play) pentru a vedea cum funcţionează încărcarea online. Această metodă de încărcare îi va ajuta pe festivalieri să salveze timp preţios şi îi va ţine departe de posibilele cozi de la Credit Point. Pentru o mare parte din punctele de încărcare din festival, organizatorii au pregătit un program prelungit de lucru, unele Credit Point-uri având chiar orar non-stop de funcţionare. Brăţara se poate încărca cu orice sumă, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toată perioada festivalului până când evenimentul se apropie de final. Festivalierii îşi vor putea retrage banii de pe brăţara doar până pe 10 iulie 2017 la 10 dimineaţa, de la oricare din cele 50 de Credit Points din festival.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎN FESTIVAL
Sute de politişti din toate structurile Inspectoratului General al Poliţiei Române, 150 de jandarmi, dar şi poliţisti locali vor asigura liniştea şi siguranţa în acest an, la Festivalul NEVERSEA. În plus vor exista şi 300 de agenţi de securitate privaţi care vor activa în perimetrul evenimentului.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”a judeţului Constanţa va avea două spitale de tip PMA (post medical avansat) amplasate lângă zona de mainstage şi în imediata apropiere a accesului în festival, dar şi patru puncte de prim ajutor. De asemenea toate camerele de gardă ale tuturor spitalelor din Constanţa, dar şi din judeţ vor fi deschise pentru sprijin medical, în caz de nevoie.
Neversea-Harta-01-640x640.jpg

 

 

Articole asemănătoare