Chiar daca bronzul nu este tocmai sanatate curata pentru piele, el are si cateva avantaje de necontestat. Un bronz uniform ascunde imperfectiunile pielii si atenueaza vizibilitatea celulitei, asa ca noi toate incercam sa-l facem cat mai durabil.

lionesse-tanned-skin-is-damaged-skin1-900x599.jpg

 

Iata cateva metode testate de-a lungul timpului si care functioneaza cu siguranta:

S-ar putea să-ți placă și:


  1. Exfolierea inainte de expunerea la soare. Indiferent daca o faci la un salon sau acasa, aceasta etapa este necesara atat pentru un bronz uniform, cat si pentru sanatatea si frumusetea pielii, in general. Va puteti exfolia pielea acasa inainte de expunerea la soare si puteti folosi fie produse gata preparate, fie puteti amesteca zat de cafea, malai sau sare fina cu ulei de cocos, miere sau lapte de corp. Dupa ce pielea capata un bronz usor, incercati ca amestecurile pe care le folositi sa fie cat mai blande pentru piele (zat de cafea cu ulei de cocos si bergamota).
  2. Dupa expunerea la soare ungeti pielea de 3 ori pe zi cu produse speciale sau diverse uleiuri (argan, cocos, migdale dulci, galbenele).
  3. Aveti grija ca in alimentatia zilnica sa existe surse de betacaroten, antioxidanti, vitamina E si grasimi sanatoase. Puteti bea zilnic un cocktail pentru piele frumoasa si bronz durabil pe care il pregati singure acasa. Contine o combinatie de legume si fructe bogate in elemente nutritive, necesare pielii in perioada verii dar nu numai. Iata ingredientele:
  • 2 rosii
  • 3 morcovi
  • 3 caise
  • miezul pisat de la 2 nuci care se adauga la final

Se spala ingredientele si se introduc pe rand in storcator. Sucul rezultat se toarna in pahar, se adauga nucile pisate si se bea imediat pentru a beneficia la vitaminele si mineralele continute.

 

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare