Trebuie să te mobilizezi și să profiți de vară cât mai poți. Excludem deja sfaturile clasice de plecat la mare, munte sau orice altă destinație mai mult sau mai puțin exotică și întocmim o listă cu 10 lucruri de făcut pentru un august plin de amintiri.

picnic-apus.jpg

 
 1. 7 day challenge – încearcă ceva nou pentru o săptămână. Postează în fiecare zi o poză drăguță, un citat, o melodie. Fă sport jumătate de oră. Vizionează un film în fiecare seară. Meditează. Citește. Gătește. Poți să încerci chiar “7 days of random acts of kindness”, unde poți să îți surprinzi câte un prieten drag în fiecare zi cu o scrisoare, o poză veche cu voi, o înghețată. Alege un lucru pe care te-ai gândit de foarte mult timp să îl faci dar l-ai tot amânat “pentru mâine”. Chiar dacă nu o să mai continui să îl faci după cele 7 zile, măcar ai experimentat ceva nou. 
 2. Picnic – e super frumos afară, de ce nu îți strângi prietenii și în loc să ieșiti în aceleași localuri în care mergeți zilnic fugiți la un picnic? Pături, gustări, boardgames, volei, fotbal, fotografii la apus, poate chiar un foc de tabără? O zi de relaxare cu prietenii a fost întotdeauna o idee bună.
 3. Adună-ți prietenii și pentru o zi sau o noapte uitați-vă la un serial sau la o serie de filme (Harry Potter, Lord of the Rings etc).
 4. Fă-ți o mega limonadă într-un borcan (your Instagram followers will love it). Pont: poți amesteca apă, gheață și bucăți de fructe pentru o băutură super fresh (portocală+kiwi, zmeură+mentă, afine+lime, tu alegi).
 5. Pictează.
 6. Scrie în fiecare seară într-o agendă 5 lucruri drăguțe din ziua respectivă. O să fii surprins cât de amuzant o să ți se pară când o să le citește peste jumătate de an, 1 an sau chiar mai mult.
 7. Privește un apus.
 8. Privește un răsărit.
 9. Roadtrip – orice loc la o distantă mai mare de 10 km de casă este acceptat.
 10. Ultima propunere este o provocare fotografică, alege un hashtag (#photochallenge, #augustchallenge, #dailychallenge) și postează timp de 10 zile urmatoarele fotografii: (iar dacă îți place ce a ieșit în cele 10 zile poți încercă să continui timp de 100 zile, internetul e plin de liste cu daily photo challenges)
 • Day 1: Selfie
 • Day 2: Outfit of the Day
 • Day 3: A beautiful building
 • Day 4: Something you love
 • Day 5: Childhood picture
 • Day 6: Favourite book
 • Day 7: Your shoes
 • Day 8: Black and white
 • Day 9: Something you want
 • Day 10: The Sky

Spor la treabă…și o vară plină de amintiri și zâmbete!

 

 
Articole asemănătoare