Ceaiul este băutura caldă care satisface pofta de dulce precum și obiectivul avut în timpul dietei. Cel mai eficient ceai este pe bază de ghimbir, scorțișoară și miere. Este foarte simplu de preparat! Cercetările au arătat că condimentele precum scorțișoara, ghimbirul pudră și nucșoara sunt sățioase, stimulează circulația sangvină și îmbunătățește sănătatea inimii și funcționarea creierului. Pe de altă parte, ghimbirul proaspăt este alimentul ideal și prieten cu silueta. Iar ceaiul de ghimbir este cunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra sistemului digestiv. Ceaiul se bea seara, înainte de culcare, timp de o lună. În acestă perioadă, ai grijă ca alimentația să fie pe bază de produse sănătoase. Evită mâncărurile grase, picante și nesănătoase. În plus, antrenamentul fizic nu trebuie să lipsească.

 weight-loss-tea-product-image.jpg

 

Pentru prepararea ceaiului, ai nevoie de:

  • 250 ml apă
  • 1 baton de scorțișoară
  • 2 lingurițe de ghimbir proaspăt ras
  • 1 lingură de miere

Pune apa la fiert. Adaugă batonul de scorțișoară și ghimbir în ea și lasă-le să fiarbă la foc mic 20 de minute. Strecoară lichidul într-o cană, adaugă  mierea și amestecă cu lingura până se topește.

Bea-l în fiecare seară după cină pe parcursul a 30 de zile. Prepară-l chiar înainte de a-l consuma, pentru a te bucura de toate elementele nutritive pe care le dețin ingredientele.

 

citeste mai multe pe clickpentrufemei.ro

 

 
Articole asemănătoare