Picioarele pot indica atât probleme de sănătate, pot vorbi despre personalitatea ta sau despre moştenirea ta culturală. Atunci când oamenii sunt în depresie au tendinţa de a-şi pune toată greutatea pe vârfurile picioarelor atunci când merg. Aşa că la aceşti oameni vom găsi anumite pete negre pe buricele degetelor de la picioare.  Un alt lucru uşor vizibil este să ne comparăm culoarea de pe labele picioarelor cu culoarea pielii de deasupra gleznelor. Dacă labele picioarelor au o culoare uşor palidă faţă de pielea de deasupra gleznelor, acest lucru indică circulaţie proastă a sângelui şi epuizare. Culoarea palidă de galben este un semn că cineva s-a săturat. O bătătură pe partea de jos a degetului mic indică faptul că cineva duce în cârcă prea multă responsabilitate.

53d577e9c82f1_-_love-feet-main.jpg

 

Degetul mare

Dacă este mult mai mare decât celelalte degete eşti inteligent şi ai o gândire creativă. Găseşti adesea soluţii ingenioase pentru a rezolva problemele. Găseşti mereu un răspuns şi poţi vedea lucrurile din unghiuri diferite. Pe de altă parte poţi avea probleme cu concentrarea şi câteodată nu îţi duci proiectele la bun sfârşit.

Dacă degetul mare este mai mic acest lucru arată că eşti foarte bun la multi-tasking. Eşti eficeint şi îţi foloseşti şarmul pentru a convinge oamenii de ideile tale.

 

Al doilea deget

De exemplu, al doilea deget după degetul mare, de la piciorul drept arata ce îţi doreşti în viaţă. Dacă reuşeşti să atingi acel lucru, atunci degetul va atinge podoaua. Dacă nu atinge podeaua sau dacă este o distanţă între acesta şi al treilea deget, acest lucru indică faptul că încerci să te separi de sentimentele tale.

Dacă al doilea deget este mai lung, acest lucru indică calităţi de lider. Conducătorii din egiptul antic aveau degetele acestea lungi. Aceste persoane simt nevoia să fie la conducere.

 

Dacă degetul al doilea este mai mare decât restul: eşti dependent, conservativ şi îţi ţii sentimentele sub control. Te descurci bine în domenii precum medicina sau ştiinţe.

Cu cât este mai mare degetul al doilea cu atât mai multe calităţi de leader ai. Eşti dinamic şi plin de resurse.

Dacă al doilea deget este însă mai mic asta nu înseamnă că eşti uşor de dominat. Aceste persoane pun mult preţ pe armonie şi nu încearcă să îşi impună părerea.

 

Al treilea deget

Dacă ai un deget al treilea mare eşti mai căpos, imprevizibil şi cu un temperament care se poate declanşa în orice moment.

Chinezii asociază energia, puterea, voinţa cu al treilea deget. Dacă este mai mare înseamnă că eşti incredibil de energetic şi plin de resurse mai ales în cadrul muncii tale. Cu cât este mai mare acest deget cu atât vei reuşi mai bine în cariera ta.

 

Eşti perfecţionist şi poţi atinge mari succese prin determinarea şi energia ta. Pe de altă parte există riscul să te laşi atras prea mult în muncă şi să uiţi de dragoste, familie şi de distracţie.

Dacă degetul este mic, înseamnă că eşti genul care se bucura de plăcerile vieţii. Îţi place să te relaxezi şi nu te agiţi pentru nimic. Alţii te pot acuza că eşti leneş însă tu eşti genul care le vei spune că viaţa este scurtă şi că trebuie să te bucuri de ea.

Al patrulea deget

Al patrulea deget este legat de relaţiile amoroase. Încercaţi să vorbiţi cu cineva despre o persoană mai mult decât apropiată şi veţi vedea că orice discomfort se va manifesta prin scărpinarea involuntară a celui de-al patrulea deget. Nu se ştie exact de ce, probabil o strângere instinctivă a tendoanelor.

Dacă al patrulea deget este drept şi lung înseamnă că familia joacă un rol crucial în viaţa ta. Eşti un foarte bun ascultător, ai un suflet mare şi te afectează foarte mult lipsă de armonie din familie. Îţi este foarte greu să nu te amesteci sentimental în treburile altora.

Chinezii ar spune că eşti un suflet blând uşor de rănit.

Un deget scurt înseamnă că familia şi relaţiile sunt mai puţin importante pentru tine.

Degetul mic

Dacă este foarte mic acest lucru indică o natură copilăroasă jucăuşă şi distractivă.

Te abaţi de la responsabilitate, te plictiseşti cu rapiditate şi cauţi mereu să te distrezi. Eşti o companie foarte plăcută, sociabil şi isteţ însă personalitatea ta “Peter Pan” te poate atrage în multe probleme, cu toţii trebuie să ne maturizăm la un moment dat.

Şi dacă îţi poţi mişca separat degetul mic faţă de celelalte degete, înseamnă că eşti impulsiv, aventuros, şarmant şi ţi place să flirtezi. Dacă nu îţi poţi mişca degetul seperat atunci eşti un om căruia îi place rutină şi loialitatea.

Labele picioarelor late

Dacă ai labele de la picioare late eşti muncitor cu valori familiale puternice şi bine înrădăcinat în comunitate.

Labele picioarelor înguste

Dacă ai labele picioarelor înguste eşti tăcut, timid, genul care nu vrea să atragă atenţia către el.

Dacă ai degetele lungi faci parte din gânditorii lumii. Scriitorii, filozofii şi marii conducători ai lumii au sau aveau degetele lungi.

Citeste mai multe pe telegraph.co.uk

 

Articole asemănătoare