În primele 10 minute: 10 linguriţe de zahăr intra în sistemul tău. (100% din aportul zilnic recomandat). Nu vomiţi imediat din cauza excesului de dulce, deoarece acidul fosforic îi tăie aroma ajutând sistemul să ţină zahărul sub control.

20 minute: Nivelurile de zahăr din sânge cresc ameţitor, provocând o explozie de insulina. Ficatul răspunde la acest lucru prin transformarea oricărei bucăţi de zahăr pe care poate pune mâna în grăsime. (Şi există o mulţime de zahăr disponibil în acest moment)

 

56b26b50f82188c08f9094128ac323ff65e7d4c2.jpg

40 minute: Absorbţia cafeinei este completă. Pupilele ţi se dilată, presiunea în sânge se ridică, iar ca răspuns ficatul aruncă mai mult zahăr în fluxul sanguin. Receptorii adenozinei din creier sunt acum blocaţi şi astfel se previne somnolenţă.

45 minute: Corpul tău creşte producţia de dopamină stimulând centrele de plăcerea din creier. Este fizic acelaşi mod în care funcţionează şi heroină.

 

60 minute: acidul fosforic leagă calciu, magneziu şi zincul în intestinul inferior, oferind un nou impuls metabolismul. Situaţia este agravata şi de dozele mari de zahăr şi îndulcitori artificiali şi de asemenea şi de creşterea excreţiei urinare de calciu.

60 de minute: proprietăţile diuretice ale cofeinei intra în joc. (te face să urinezi.) În acest moment poţi fi sigur că vei urina, legătură de calciu, magneziu şi zinc, care trebuia să ajungă la oasele tale, precum şi alţi electroliţi de sodiu şi apă

60 minute: În timp ce avalanşa din tine se retrage începi să ai o cădere de zahăr. Devii iritabil şi/sau lent. Ai eliminat de asemenea acum şi toată apa care era în Cola. Dar nu înainte de a o infuza cu elemente nutritive valoroase corpul tău care ar fi putut fi folosite pentru lucruri ca hidratarea sistemul tău sau de a construi oase şi dinţi puternici. Zahăr cola

 

Încă un amănunt important, este cunoscut faptul că este necasara o cantitate multă mai mare de substanţe alcaline (baze) pentru a neutraliza o cantitate de acid. Pentru a neutraliza (dilua şi alcaliniza) un pahar de cola şi efectele sale din exemplul nostru, este nevoie de peste 30 de pahare de apă.

Deci, asta este, o avalanşă de distrugere într-un singur pahar. Imaginaţi-vă dacă beţi aceasta zi după zi, săptămână după săptămână sau chiar de mai multe ori pe zi corpul vostru este supus unui program de autodistrugere.

Sfatul de urmat este simplu, probabil cel mai simplu. Beţi apă! Dacă nu aveţi acces la un izvor, beţi apă din comerţ în care să puneţi o plantă vie.. busuiocul este un exemplu bun. Când corpului tău îi este sete, el ştie exact ce vrea, ştie exact ce cere. Cere ce a fost proiectat să primească. Nu uitaţi suntem 80% apă, nu Cola.

 

 sursa: articles.mercola.com

 

 
Articole asemănătoare