Forma fizică este foarte importantă pentru sănătatea corpurilor noastre, iar exersarea și antrenarea mușchior corpului este una dintre cele mai bune metode de a ne păstra în formă și suficientele aplicații pentru fitness disponibile în Google Play Store sunt de mare ajutor.

Google-Play-Fitness-to-Be-Released-via-New-Version-of-Play-Service-446840-2.jpg

 

Sportul a fost întotdeauna important pentru corpul uman deoarece acesta ajută corpul să ardă caloriile în plus, sa îmbunătățească nivelul de tensiune și rezistența la efort dar și pentru a ne clădi corpurile dupa bunul plac. Posesorii de dispozitive Android au multe aplicații care să îi ajute să își atingă țintele în materie de sport, nutriție sau fitness. În acest articol analizăm 6 dintre cele mai bune aplicații pentru fitness.

CALORIE COUNTER MYFITNESSPAL

Una dintre cele mai bune aplicații pentru fitness disponibile în Google Play Store, Calorie Counter o aplicație de administrare a dietei alimentare. Calorie Counter este un calculator special pentru cantitatea de calorii consumată care, cu ajutorul bazei de date care conține informații alimentare pentru peste 5.000.000 de tipuri de mancare, ajută utilizatorul să contorizeze cu exactitate cantitatea de calorii consumate în funcție de caloriile fiecărui fel de mâncare. Aplicația Calorie Counter este disponibilă gratuit în Google Play Store.

 

Citește continuarea pe: eyetee.ro

 

 
Articole asemănătoare