emeile sunt magice și misterioase. Niciodată nu știi la ce să te aștepți din partea lor. Femeile au un rol foarte important în societate. Ca și mame, ele au un rol important în creșterea copilului. Ca și soții, sunt cel mai bun suport emoțional și psihic în orice situație. Sunt mereu prezente când cei iubiți au nevoie de ele și au o imensă abilitate de a-și îndeplini toate sarcinile. Iată câteva imagini amuzante despre cum folosesc femeile magia. 

1. Știu tot despre... tot

 

18622929_10155208076119088_1439491942_n.gif

Femeile știu întotdeauna de ce anume avem nevoie și unde se găsește acel lucru cu certitudine.

2. Jonglează cu... spațiul

 

Comic-3bun.gif

Când vine vorba de pus lucruri în spații mici, femeile sunt campioane. Pot aranja o groază de lucruri în locuri în care abia arunci un ac și asta deoarece au un mod anume de a organiza lucrurile.

3. Ascund o lume secretă în gențile lor

 

Comic-4.gif

Geanta unei femei poate părea mică însă fii sigur că înăuntru sunt lucruri la care nu te-ai fi gândit. Sunt foarte precaute și păstrează în geantă tot felul de chestii folositoare, de la machiaj până la prim-ajutor. 

4. Fac minuni din nimic

 

Comic-5.gif

Femeile sunt capabile să facă ceva folositor din... nimic. Lucruri care par nefolositoare devin magice și minunate în mâinile femeilor.

5. Mai multe femei în una singură

 

Comic-6.gif

S-ar putea să-ți placă și:


O femeie poate avea multiple personalități. Acum poate fi baiețoasă și zurlie și în momentul următor se poate transforma într-o femeie senzuală. Sunt pline de mister și nu știi niciodată care parte urmează să o vezi.

6. Sunt multitasking

Comic-7.gif

Multitaskingul este caracteristica femeilor. De cele mai multe ori femeile se descurcă mai bine cu munca. Ele sunt rapide, știu să se organizeze și sunt foarte ambițioase.

7. Transformă totul cu un pocnit din degete

Comic-8.gif

Fără femei viața ar fi un dezastru. Ele au grijă întotdeauna de toate lucrurile. 

8. Pot să vindece orice boală

Comic-9.gif

Femeile sunt iubitoare și grijulii și poartă responsabilitatea tutror membrilor familiei. Sunt un fel de doctor al familiei și găsesc mereu soluții rapide pentru orice problemă.

9. Ghicesc gândurile

Comic-10.gif

Femeile sunt bune în comunicare și în a menține relații cu oamenii. Înțeleg de cele mai multe ori ce se întâmplă fără să fie nevoie de prea multe cuvinte. 

sursa makeup-beauty.website

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare