În timpul pe care-l petreceți navigând pe rețelele de socializare, vedeți mereu selfie-uri în aceleași poziții sau cadre, și parcă vă cuprinde dorul de acele zile de mai demult, în care oamenii obișnuiau să-și facă poze unul altuia. Iată care sunt principalele tendințe în materie de selfie-uri ale zilelor noastre, pe care le considerăm a fi, de departe, cele mai oribile idei avute vreodată!

1. Selfie-ul cu fundul

 

Unele femei pur și simplu adoră să stea cu corpul într-o poziție ascuțită, care să le scoată în evidență posteriorul. E vorba doar despre unghiuri și blugi sau lenjerie intimă care să le facă să arate cât mai sexy și disponibile pentru ceilalți.

 selfie1.jpg

2. Selfie-ul fără machiaj

 

Trend-ul selfie-urilor fără machiaj a mers un pic cam departe. De când a nu purta machiaj și a arăta lumii acest fapt a devenit un act nobil? Pun pariu că știm cu toții multe femei care fac asta în fiecare zi, doar pentru a primi aprecierile celorlalți prieteni din mediul virtual.

 selfie2.jpg

3. Selfie-ul „Abia m-am trezit”

 

E similar cu cel de mai sus, și e menit să reprezinte curajul de a posta poze cu look-ul de „abia trezită din somn”. Dar nu ar trebui să credeți tot ceea ce vedeți în imagini, pentru că femeile respective au deja fața plină de „machiaj natural” care le fac să pară niște frumuseți răpitoare atunci când se trezesc din somn.

 selfie3.jpg

4. Selfie-ul cu mașina

 

Femeile fac acest lucru pentru a arăta cât de proaspăt este machiajul lor pe drumul spre lucru, sau pentru că lumina naturală este prea bună pentru a fi irosită, sau poate pentru că centura de siguranță le face sânii să pară mai mari. Dar cât de sigur este să faci selfie-uri în timp ce te afli la volan?

 selfie4.jpg

5. Selfie-ul cu „botul de rață”

 

În afară de a-și face pomeții să pară mai naturali, aceasta este una dintre cele mai stupide poze pe care cineva le poate face. Devine obositor și destul de enervant să vedem zilnic buze țuguiate, care așteaptă să primească aprecieri și validare din partea celorlalți utilizatori.

 selfie5.jpg

6. Selfie-ul cu săruturi

Un alt tip de selfie la fel de enervant ca botul de rață. Iar dacă adaugi și mâna cu care „sufli” sărutul spre ceilalți, acesta este tipul de selfie preferat de fotomodelele feminine care vor să pară erotice pe rețelele de socializare.

S-ar putea să-ți placă și:


 selfie6.jpg

7. Selfie-ul timid, cu mâna pe față

Acest selfie se face în două moduri – cu mâna întreagă ce-ți acoperă toată fața, popular în rândul adolescenților care cred că e grozav să-ți ascunzi fața în poze, iar celălalt este cu înclinarea capului și degetul sau mâna dusă la buze, într-o încercare de senzualitate mascată.

 selfie7.jpg

8. Selfie-ul la fitness

Da, există o mulțime de femei care arată foarte fit și se pozează zilnic pentru a arăta lumii evoluția corpului ei, abdomenul, pantalonii de yoga și bustiera de antrenament. Și să nu uităm de machiajul perfect, de după o zi de antrenament!

 selfie8.jpg

9. Selfie-ul în baie

Femeile încearcă tot timpul să arate sexy atunci când se află în baie, dar de obicei, fundalul realizat din toaletă, contor sau alte produse de machiaj strică tot. Selfie-urile în băile de la restaurante sunt la fel de plicticoase și enervante.

 selfie9.jpg

10. Selfie-ul mâncând ceva nesănătos

Am înțeles cu toții, ești capabilă să mănânci tot ce vrei, fără să te îngrași. Sau poate asta vrei să ne facem să credem, nu? În orice caz, întrebarea pe care am vrea să o adresăm celor care fac asta ar fi: Ce încercați să dovediți?

 selfie10.jpg

11. Selfie-ul la înmormântări

 selfie11.jpg

Ne-am gândit să păstrăm ce-i mai rău la urmă – ceremoniile funerare sunt cu siguranță cel mai nepotrivit loc pentru a-ți face un selfie egoist. Nu știm ce e mai rău – faptul că nu respecți suferința membrilor familiei sau că faci din ceremonia de înmormântare, un moment privat și extrem de dureros, un adevărat spectacol pe rețelele de socializare.

sursa: herbeauty.co

 

Articole asemănătoare