Am facut perne artistice cu ciucuri si cu dungi, legate inedit si am folosit doar esarfe vechi pe care nu le mai purtam.

 pillow-646275_960_720.jpg

 

Sa faci astfel de perne artistice este un mod facil de a da o atmosfera de vara luminoasa si aerisita in camera de zi, dar si o solutie simpla prin care poti improspata aerul in living. Perne artistice legate cu esarfe frumoase in dungi, in culori pastelate aduc eleganta si rafinamet decorului.

esarfele-vechi-9-300x205.jpg

esarfele-vechi-8-300x205.jpg

 

esarfele-vechi-7-300x205.jpg

esarfele-vechi-6-300x205.jpg

esarfele-vechi-5-300x205.jpg

 

esarfele-vechi-4-300x205.jpg

 Cum alegi perdelele

Pentru toate cele trei idei am folosit perne dreptunghiulare, dar merg perfect si pernute patrate. Incepe prin a impacheta perna in esarfa. Indoaie capetele lungi in jurul pernei, astfel incat sa se suprapuna cu centul pernei. Pentru a termina trebui sa innozi capetele si sa ascunzi marginile suprapuse. Poti face in felul acesta cate perne artistice vrei.

 

S-ar putea să-ți placă și:


 O alta varianta  este sa aduci capetele lungi in fata, sa le petrece una peste alta si apoi sa le legi la spate. Arata chic pe ambele parti, acesta fiind si efectul urmarit.

 O alta idee pentru perne artistice este sa rasucesti capetele esarfei ca sa lasi impresia unei sfori. Tot ce mai trebuie sa faci este sa le innozi la spate. Si de aceasta data o sa arate foarte bine pe ambele parti.

 Esarfele vechi, dar nu numai esarfele vehi pot sa fie elemente de decor excelente intr-o camera pe care o vrei placuta si primitoare. Poti decora o masa, spatarul unui fotoliu. O esarfa fina si colorata poate fi asezata in dreptul ferestrei in loc de perdea.

 

esarfele-vechi-3-300x205.jpg

esarfele-vechi-2-300x205.jpg

esarfele-vechi-1-300x205.jpg

 Perdele albe. Mereu cea mai buna alegere

 O astfel de ideea relaxeaza tot decorul si transforma casa intr-un loc primitor si vesel, perfect pentru zilele de vara.

citeste mai multe pe sfaturipentruacasa.ro

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare