Complexul Muzeal de Ştiințele Naturii "Răsvan Angheluță" Galați desfăşoară activităţi de cercetare şi valorificare a colecţiilor ştiinţifice, patrimoniul muzeului cuprinzând piese valoroase, din domenii precum: entomologie, malacologie ornitologie, mamalogie, mineralogie-paleontologie. 

5810835.jpg

 

Acvariul este situat la demisolul clădirii si cuprinde o colecţie impresionantă de specii de peşti.
IMG_2139.JPG
Planetariul se găseşte la etajul doi al clădirii, unde mai pot fi vizitate şi două expoziţii permanente dedicate Sistemului Solar şi Universului.
planetariu_suceava_agendaturist_0.jpg
Observatorul astronomic este cel mai mare şi mai modern observator public din ţară, cu acoperiş tractabil şi un sistem optic de ultimă generaţie.
vizita-la-observatorul-astronomic-galati.jpg
Grădina Botanică ocupă o suprafaţă de 18 ha, pe malul stâng al Dunării şi a fost concepută din mai multe sectoare (Flora şi vegetaţia României, Flora lumii, Grădina japoneză, Rosarium-ul, Flora ornamentală, Flora utilă şi Serele), oferind vizitatorilor clipe de relaxare unice într-o oază de verdeaţă.
18981427455a3b43789f213.05702815.jpg
Grădina Zoologică este situată în Pădurea Gârboavele, în apropiere de municipiul Galaţi şi adăposteşte o colecţie variată de specii de animale dintr-o multitudine de regiuni geografice ale lumii.
zoo.jpg

Program de vizitare:

S-ar putea să-ți placă și:


  • 10:00 - 18:00 (miercuri-vineri)
    10:00 - 20:00 (sâmbătă și duminică)

Tarife bilete:

 
  • 6 lei - adulţii
  • 1,5 lei - copiii peste 5 ani, elevii, studenţii
  • gratuit: copiii sub 5 ani, persoanele cu dizabilităţi

Pentru Planetariu şi Observatorul astronomic:

  • 5 lei - adulţii
  • 3 lei - copiii peste 5 ani, elevii, studenţii
  • 3 lei - bilet cu preţ unic, indiferent de categoria de vârstă, pentru observaţiile astronomice nocturne, organizate cu ocazii speciale (eclipse de lună, Perseidele, etc.).

Programul de vizitare a Observatorului astronomic:

  • 20:00 - 22:30 (marţi-sâmbătă)

 

 

Articole asemănătoare