Corfu este o insula din Marea Ionica situata intre coasta vestica a Greciei si Italia. Multi nu stiu ca aceasta insula, cu o suprafata de aproximativ 600 de kilometri patrati, este mai aproape de Albania (la doar doi kilometri distanta) decat de coasta Greciei. Gratie numerosilor maslini care cresc aici, insula Corfu si-a castigat renumele de “Insula Verde”. Aqualand este unul dintre cele mai spectaculoase parcuri acvatice din Europa, dedicat tinerilor si persoanelor de orice varsta cu spirit de aventura. Parcul se intinde pe o suprafata de 12.000 mp si detine 600 de locuri de parcare.

AQUA-LAND.jpg

 

Parcul de distractii este situat in mijlocul insulei la o sosea principala, in Agios Ioannis, ceea ce este foarte bine, deoarece oriunde ai fi cazat pe insula nu trebuie sa parcurgi o distanta mare pentru a ajunge la el.
Cu peste 36 de tobogane cu apa, 15 piscine de aventura, jacuzzi si multe alte jocuri interesante, vei realiza ca ziua va trece cu viteza luminii! Toti cei care iubesc aventura si jocurile acvatice pot gasi aici: tobogane gigantice, Multitobogane, "Gaura Neagra", "the four twisters", "The Kamikazes", "hydri-tube", crazy river, tobogane in cadere libera, un jacuzzi imens, o piscina adanca si un rau lenes de 350 metri, pe care sa plutesti in voie stand relaxat pe colac.
 Intrarea la Aqualand costa 25 de euro pe zi pentru adulti, copii pana in 4 ani nu platesc, iar dupa ora 15. 00 intrarea este la jumatate de pret. Grupurile mai mari de 8 persoane au discount 20%.
La intrare ti se da o bratara pentru a fi recunoscut in caz ca, vrei sa iesi si dupa aceea sa intri inapoi. Sunt si seifuri, contra cost, pentru cei care au obiecte de valoare si vor sa le lase in siguranta. Tariful este de la 2 euro (un aparat foto sau un ceas, ceva mic) pana la 5 euro (1 sau 2 rucsacuri), la predarea cheii de la seif ti se inapoieaza 1 sau 2 euro.
Copii se pot bucura de: piscine putin aganci, tobogane, "caracatita alunecoasa", "dusul ciuperca". Pentru toti vizitatorii sunt puse la dispozitie sezlonguri, umbrele, vestiare si dusuri.
Exista, bineinteles, si o zona de fast food si restaurante, unde poti manca bine si la preturi pentru toate buzunarele. Poti alege intre souvlaki, pizza, paste, salate, mousakka, pastitio si sandvisuri. De asemenea, exista numeroase cafenele, baruri, buticuri cu gogosi, clatite, inghetata si sucuri.

normal_aqualandresortcorfu_3b.jpg

101699842.jpg

 

aql.jpg

aqualandresortcorfu_1.jpg

13094358.jpg

 

 

Articole asemănătoare