Potrivit unei analize prezentate de Descoperă.ro, Agenția Mediafax a întocmit o listă a ofertelor de vară pentru locații precum Paris, Londra, Barcelona, Toscana și alte destinații de vis din Europa, pe care comparat-o cu prețurile unui sejur într-o stațiune din țară. Suprinzător, un sejur la Paris te costă la fel de mult ca... un sejur la Năvodari.

Plaja-Navodari-27.jpg

 

 

Astfel, cu 525 de euro/persoană (ofertă Eximtur şi Blue Air) poți avea parte de o excursie de şase zile la Paris, în preţ fiind inclusă cazarea la un hotel de trei stele din Cartierul Latin şi transportul cu avionul (companie low-cost). Cu 529 de euro/persoană (ofertă Eximtur) te poți învârti de o excursie de opt zile în Marea Mediterană, la bordul unui vas de croazieră, cu îmbarcare din portul Barcelona. Se vizitează Marsilia (Franţa), Savona, Napoli, Palermo (Italia) şi Valetta (Malta). La un preț de 500 de euro/persoană (ofertă Viator) îți poți rezerva vara aceasta o excursie de două zile în Toscana, cu bicicleta, într-un grup restrâns, însoţiţi de un ghid. Se porneşte de la Siena către Florenţa, traversându-se zona Chianti. Se vizitează câteva orăşele medievale, dar şi o făbricuţă de ulei de măsline unde se serveşte prânzul. Cazarea se face la o vilă din zona rurală.

La 499 de euro/persoană (ofertă Viator) ai parte de o excursie de o zi, cu avionul (transport dus-întors) la Cascada Niagara, tocmai în America, cu plecare din New York. Este inclusă excursia cu vaporaşul, prânzul şi turul ghidat. Cu 491 euro/persoană (ofertă Vola) poți avea parte de un City break la Londra, în perioada verii, în preţ fiind incluse două nopţi de cazare la un hotel de patru stele amplasat central şi transportul cu avionul. Cea mai ieftină ofertă vizează Grecia, unde cu 463 de euro/persoană (ofertă TUI Travel Center) ai un sejur de şapte zile în Corfu, la un hotel de trei stele, cu două mese pe zi şi transport cu avionul, preţ valabil până la sfârşitul lunii iunie.

 

 

Culmea, cu 556 de euro/persoană (ofertă Phoenicia Royal) ai parte de un sejur de doar patru nopţi la Năvodari, la hotelul de cinci stele Phoenicia Royal, în perioada 1-5 august. În preţ sunt incluse două mese pe zi și... o priveliște românească.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare