Puteţi să exploraţi Europa pe jos, cu maşina sau cu bicicleta. Însă, descoperirea continentului cu trenul este cu siguranţă cel mai bun şi mai plăcut mod de a vă bucura de peisajele impresionante, relaxându-vă în acelaşi timp. Dacă sunteţi în căutare de inspiraţie în ceea ce priveşte vacanţa de anul acesta, europeanbestdestinations.com propune experinţa unei călătorii cu trenul. Faceţi din timp rezervare la hotel şi gândiţi-vă la ce activităţi puteţi desfăşura, bucurându-vă de o experienţă unică în cele mai bune destinaţii europene de vizitat cu trenul.

 Gheţarul Express, Elveţia

 

Glacier Express este una dintre cele mai cunoscute linii feroviare din lume. Este cel mai „lent“ tren de mare viteză din Europa, deoarece călătoria de la Zermatt până la Davos durează 7 ore.

 Acest lucru vă oferă ocazia de a vă bucura de peisajul minunat. În această imagine puteţi vedea unul dintre cele mai renumite poduri, dar Glacier Express traversează mai mult de 290 de poduri uimitoare.

 Aceasta este, fără îndoială, o călătorie de neuitat pentru a descoperi cele mai bune destinaţii europene cu trenul.

 

 cu trenul (7).jpg

Trenul cu aburi Jacobite, Scoţia

Viaductul feroviar Glenfinnan şi faimosul tren cu aburi sunt celebre şi pot fi văzute în multe filme. Probabil că le-aţi văzut în popularul film „Harry Potter“.

 

Rezervaţi un hotel în Glenfinnan şi aruncaţi o privire mai atentă la acest magnific viaduct. Imortalizaţi trecerea trenului cu aburi Jacobite şi achiziţionaţi un suvenir preţios al călătoriei dumneavoastră în Scoţia.

Alegeţi o experienţă incredibilă şi rezervaţi-vă un loc la bordul trenului cu aburi Jacobite.

 cu trenul (6).jpg

 

Soller – Mallorca, Spania

Situat între munţi şi mare, Soller este cel mai fermecător sat de pe insula Mallorca. Dacă doriţi să aveţi o vedere incredibilă asupra întregii insule, vă invităm să faceţi o excursie la bordul trenului tradiţional care urcă munţii Soller.

Dacă vă cazaţi în Palma, veniţi la Soller cu trenul, este mai rapid şi mai uşor. Vă puteţi programa numeroase activităţi pentru a descoperi acest loc fermecător şi autentic.

 

 cu trenul (5).jpg

Stockholm, Suedia

Stockholm este un oraş hiper-conectat, cu staţii de metrou clasate printre cele mai frumoase din Europa. Puteţi descoperi cu uşurinţă Stockholmul şi împrejurimile sale cu trenul. Este un mod uşor şi ecologic de a descoperi una dintre cele mai frumoase regiuni din Europa.

 cu trenul (4).jpg

Manarola - Cinque Terre, Italia

Cinque Terre este unul dintre cele mai uluitoare locuri din Italia, cu peisaje incredibile. Ai crede că este un loc scos din cărţile de poveşti. Dacă doriţi să profitaţi la maximum de Cinque Terre, puteţi programa şi un tur cu barca sau o călătorie cu trenul dinspre Florenţa.

 cu trenul (3).jpg

Munte Rigi – Luzern, Elveţia

Bucuraţi-vă de una dintre cele mai incredibile vederi panoramice din Elveţia urcând în acest tren de la Vitznau şi Arth-Goldau. Dacă nu aveţi o problemă cu trezitul devreme, luaţi un tren la primele ore ale dimineţii pentru a vă bucura de răsăritul soarelui, o experienţă minunată.

cu trenul (2).jpg

citeste mai multe pe adevarul.ro

 

Articole asemănătoare