Să treci peste o desparire nu este tocmai ușor. Specialiștii recomandă ca în acea perioadă să ai alături prieteni care știu să asculte și să faci lucruri care îți plac și te liniștesc. De asemenea, evită anumite greșeli. 

Ce-nu-este-bine-sa-faci-dupa-o-despartire-1024x724.jpg

 

Nu te preface că ești bine, dacă nu ești. Suferința face parte din procesul de vindecare. Este în regulă să simți anumite lucruri, spun specialiștii. Însă în timp, cu ajutorul prietenilor și, nu în ultimul rând, ajutându-te tu pe tine, vei trece peste acea perioadă. Este mult mai sănătos să îți accepți sentimentele decât să te prefaci că ele nu există. 

Nu încercați să fiți prieteni. Rar se întâmplă ca în urma unei despărtţiri cei doi să rămână prieteni. Însă, înainte de a decide dacă este sau nu în regulă să vă rezumați la o relație de prietenie, trebuie că amândoi să acceptați ideea ca la un moment dat veți avea alte relații. Însă, imediat după despărțire ar fi mai bine să păstrați distanța, spun specialiștii. În acel moment nu ești în căutarea unui prieten care arată la fel că persoana care te-a rănit. 

Nu te tunde și nu îți face un tatuaj. Încearcă să nu iei decizii drastice în acea perioadă. Sub infuelnta sentimentelor copleșitoare ai putea face anumite lucruri pe care mai târziu le vei regreta. Așa că gândește-te de două ori înainte de a-ți face un tatuaj sau înainte de a-ți tunde părul. Așteaptă câteva luni până când vei fi mai bine din punct de vedere emoțional. Și, dacă atunci îți vei mai dori schimbările, atunci le poți face. 

 

S-ar putea să-ți placă și:


Nu comunicați. Dacă vrei să te vindeci după despărțire, atunci este mai bine să nu comunici cu persoana de care tocmai te-ai despărțit. Uneori este necesar să vorbiți, mai ales dacă trebuie să îi returnezi unele lucruri etc. Însă dacă nu este nevoie, atunci mai bine ar fi să eviți să păstrați legătura. 

Nu îl urmări pe rețelele sociale. Din moment ce s-a produs ruptura, ideal ar fi ca fiecare să își vadă de viață lui și să se vindece fără a avea legătură unul cu celălalt. Asta înseamnă că nu este în regulă să îl cauți pe rețelele sociale pentru a vedea ce a mai făcut. V-ați despărțit dintr-un anumit motiv. De asemenea, încearcă să nu postezi pe contul tău lucruri legate de despărțire, oricât de vagi ar fi ele.   

Sursă: teotrandafir.com

 

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare