Probabil că toţi ne dorim să găsim ascunsă o comoară şi să ne îmbogăţim peste noapte, sau să facem o descoperire arheologică importantă. Noi am adunat câteva poveşti reale, în care oamenii au făcut exact asta, ...în propria lor curte. Unele dintre aceste descoperiri sunt uimitoare, în timp ce altele îţi fac pielea de găină.

O maşină Ferrari

 

În 1978, doi copii din Los Angeles au dat peste un Ferrari Dino 246 GTS. Când poliţia a excavat masina, au stabilit că fusese furată şi îngropată, probabil ca parte a unei escrocherii de asigurare. Ferrari-ul a fost predat la compania de asigurări şi apoi vândut la licitaţie.

Meteoriţi

 

Omul ăsta nici măcar nu trebuie să caute. Radivoje Lajic din Bosnia a găsit 6 dintre ei, dovediţi a fi reali, aproape pe veranda lui, în ciuda tuturor predicţiilor matematice.

Un buncăr

 

Membrii unei familii din California au descoperit un buncăr de pe vremea Războiului Rece, în care se aflau medicamente, lanterne, baterii, prosoape de hârtie, cutii de conserve, cafea, cărţi şi reviste.

Oasele vechi de mii de ani ale unui indian

 

In 2014, un băiat din Salt Lake City, a găsit rămăşiţele unui indian american care a trăit acolo în urmă cu aproximativ 1.000 de ani.

Comoară estimată la 10 milioane $

 

În 2013, un cuplu a găsit comoara ascunsă în timp ce-şi plimbau câinele în propria curte. Opt cutii pline cu monede au fost găsite în total, valorând aproximativ 10 milioane $.

Vezi mai multe pe brightside.me