În decursul acestei vieți, ne putem îndrăgosti de mai multe ori, deși prima dragoste va păstra un loc special în inima noastră. Atenție! Nu am spus că a doua dragoste nu poate fi mai puternică decât prima. A doua dragoste o poate întrece din multe puncte de vedere pe prima. Este nevoie de mult curaj pentru a te reîndrăgosti, mai ales după ce ai avut parte de experiențe nu tocmai fericite prima dată. Dar, odată ce o faci, vei vedea că această dragoste poate dura mult timp, chiar și pentru totdeauna! 

dragoste a doua

 

1. Îți dă putere

Această dragoste îți dă puterea de a merge mai departe. Cea de-a doua dragoste îți va acorda sprijin deplin în toate deciziile pe care le iei. Tocmai acest lucru te face să vrei să iubești din nou și să îți oferi inima. Această persoană scoate tot ce e mai bun din tine.

2. Iubești mai mult

 

Deoarece ai trecut prin nefericita experiență de a te despărți de prima ta dragoste, modul în care îți vei iubi partenerul în cea de-a doua relație va fi mult mai intens. Odată stabilită încrederea, veți fi nebuni unul după celălalt!

3. Îți oferă siguranță

A doua dragoste este una sigură. Acum știi că nu vă mai prostiți și că fiecare are intenții serioase în ce privește viitorul relației. Acum te vei simți mult mai în siguranță, deoarece știi că lucrurile stau diferit față de prima oară.

 

S-ar putea să-ți placă și:


4. Vă înțelegeți extraordinar de bine

Doar experiența face dintr-un om cea mai bună variantă a sa! Odată ce ești experimentat în ceva, automat devii mai bun la acel lucru. Consideră prima dragoste ca o încercare, iar pe a doua ca pe singura dragoste în care merită să te implici.

5. Există multă tandrețe

 

A doua dragoste este mult mai tandră decât prima și de aceea este și mai bună. Acest lucru se datorează faptului că amândoi vă cunoașteți foarte bine, iar momentele de tandrețe devin un lucru obișnuit, care vin într-un mod natural.

 sursa: divahair.ro

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare