Cine are nevoie de un mire? Ce este sologamia? Este căsătoria cu sine, este relația pe care ți-o asumi cu tine, o relația mult mai profundă decât orice altă relație pe care ai mai avut-o până acum.

 Sologamie.jpg

 

Erica Anderson, o femeie de 37 de ani tocmai a trecut printr-un astfel de eveniment. Ea a declarat că se săturase de oamenii care o tot întrebau de ce este încă singură, așa că a decis ca în fața familiei și prietenilor să se căsătorească cu ea însăși.

Anderson a spus că “Eu aș spune că femeile aleg să-și spună Da lor. Înseamnă că suntem suficient de valoroase, chiar dacă nu avem un partener de viață.” Căsătoria cu sine sau sologamia este un trend care devine extrem de popular în vest, dar nu este un trend cu adevărat nou.

S-ar putea să-ți placă și:


Carrie Bradshaw a menționat această idee în serialul Sex and the City după ce a fost certată de o prietenă măritată și cu copii. Aceasta a certat-o pentru că dă prea mulți bani pe pantofi și că nu are o viață normală. Carrie s-a răzbunat invitând-o la nunta ei cu ea și cerându-i cadou de nuntă o pereche de pantofi.

 

citeste mai multe pe unica.ro

 

 
Articole asemănătoare