Ai admirat-o întotdeauna pe Michelle Obama pentru modul în care a ştiut să-i fie aproape fostului preşedinte american, Barack Obama, timp de 25 de ani? Iată care sunt secretele secretele unei căsnicii fericite, dezvăluite chiar de fostă Primă Doamnă, confirma thinkinghumanity.com.

 Truth About Marriage A Post By Michelle Obama That Every Couple Should Read (1).jpg

 

S-ar putea să-ți placă și:


  1. Nu există nimic care să ameninţe siguranţa unei soţii decât gândul că există o altă femeie care concurează pentru atenţia şi afecţiunea soţului ei. Nimic nu este mai dureros. Nimic nu este mai lipsit de respect. Nimic nu e mai jignitor. Nimic nu este mai ostentativ şi degradant. Reuşita unei căsnicii nu vine de la sine. Este un produs al muncii depuse de ambii parteneri.
  2. Căsătoria înfloreşte atunci când partenerii lucrează împreună ca o echipă; este mai important să se simtă învingători atunci când sunt împreună decât să ţină scorul. Reuşita unei căsnicii nu vine de la sine. Este un produs al muncii depuse de ambii parteneri.
  3. Copiii sunt mereu cu ochii pe tine, în acest mod formându-şi opiniile asupra a ceea ce înseamnă dragostea, angajamentul şi căsnicia. Dă-le speranţă. Fă-i să privească cu încredere spre instituţia familiei.
  4. Bărbaţi, motivul pentru care alte femei sunt atractive este acela că cineva are grijă de ele. Iarba este întotdeauna verde dacă este udată. În loc să te uiţi la iarbă verde aflată de cealaltă parte a gardului, ai grijă de a ta şi oferă-i ce are nevoie constant. Orice bărbat poate admira o femeie frumoasă, dar este nevoie de un adevărat gentleman să-şi facă femeia de lângă el să se simtă admirată şi frumoasă.
  5. O căsnicie de succes nu are nevoie de o casă mare, un soţ perfect, un milion de dolari sau o maşină scumpă. Poţi avea toate acestea şi să fii nefericit. O familie de succes se baseaza pe onestitate, sprijin şi iubire dezinteresată mai presus de toate.
  6. Persoanele din jurul tău îţi influenţează relaţia. Prietenii îţi pot construi sau dărâma căsnicia; alege-i cu înţelepciune.
  7. Un soţ nu poate menţine o căsnicie reuşită de unul singur atunci când celălalt face opusul. Căsnicia funcţionează atunci când ambii parteneri lucrează împreună.
  8. Nu-ţi trata soţul ca şi cum ţi s-ar cuveni. Nu profita de blândeţea şi bunătatea lui. Nu confunda loialitatea soţului cu disperarea. Nu profita şi nu abuza de încrederea lui. Vei putea sfârşi prin a regreta pierderea persoanei care a însemnat totul pentru tine.

citeste mai multe pe thinkinghumanity.com

 

S-ar putea să-ți placă și:


 
Articole asemănătoare