John and Ann Betar sunt căsătoriți de 84 de ani. John avea 21 de ani când a întâlnit-o pe Ann, o tânără frumoasă de 17 ani care era promisă unui bărbat cu 20 de ani mai mare ca ea. Cei doi au fugit din Bridgeport, Connecticut – locul de baștină până la New York. Acum John are 105 ani și Ann 101 ani. Au împreună 5 copii, 14 nepoți și 16 strănepoți. Acest cuplu căsătorit de peste 84 de ani este cecl mai longeviv cuplu din SUA.

 casnicie solida.jpg

 

Ann Betar a fost întrebată cum definește dragostea. Ea a răspuns că dragoste se definește “prin acțiuni, înțelegere, lucrurile mărunte. Trebuie să îți placă o persoană înainte să începi să o iubești.”

Doamna Betar a mai declarat că “o căsnicie nu e ceva așa minunat timp de 80 de ani. Înveți cu timpul să accepți felul de a fi al celuilalt.” John a ținut să adauge că “noi ne ținem mereu de mână.”

S-ar putea să-ți placă și:


“Fiți mulțumiți cu ce aveți. Nu cheltuiți mai mult decât aveți. Respectați-vă” – sunt poruncile lui John pentru o căsnicie fericită. Ann crede că ei doi au fost binecuvântați cu o dragoste și înțelegere necondiționată.

 

Cei doi au recunoscut că cel mai bun aspect al căsniciei lor a fost să-și vadă strănepoții adulți. Acum așteaptă să își vadă și străstrănepoții. Ann chiar a spus că îmbrățișările copiilor, ale nepoților, strănepoților le-au adăugat încă 10 – 15 ani de viață.

citeste mai multe pe unica.ro

 

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare