De-a lungul vremii, studiile cercetătorilor asupra factorilor care ne influențează atunci când ne alegem partenerul au fost efectuate atât pe bărbați cât și pe femei. Care sunt mai exact trăsăturile care fac femeile mai atrăgătoare în ochii bărbaților? Urmează să le dezvăluim în continuare! Un studiu recent dezvoltă ideea cum că, femeile preferă bărbații cu trăsături mai puțin masculine pentru relațiile de lungă durată, însă bărbații tind să se simtă atrași de femeile care corespund următoarelor date:

1. Dinți albi și un zâmbet strălucitor

 

Întrucât dantura ne poate oferi informații despre individ și calitatea genei partenerului, un zâmbet sănătos și natural îți poate spori șansele de a atrage bărbatul care îți place.

trasat1.jpg

2. Raportul dintre talie și șolduri

 

Antropologul Barnaby Dixson susține în studiul său faptul că îndiferent de cultură, bărbații sunt atrași de femeile care au un raport talie, șold de 0:7. Aceștia ignorând alt aspect fizic dacă cel menționat mai sus a fost remarcat la o femeie. Marilyn Monroe, Kate Moss și Jessica Albă au în comun acestă proporție ideală.

trasat2.jpg

3. Brunetele au mai mult succes

 

În 2008, un studiu eliberat de Departamentul de Psihologie al Universității Westminster din UK, susținea faptul că brunetele au mai multă priză la bărbați iar lungimea părului nu este decât un detaliu în factorul de atracție.

trasat3.jpg

4. Rujul roșu

 

Andrew J. Elliot și Daniela Niesta în studiul intitulat: Roșu Romantic: Roșul sporește atracția bărbaților față de femei, explică cum rujul roșu funcționează ca un afrodisiac pentru bărbați. Iar cea mai bună parte este că bărbații par să nu fie conștienți de efectul pe care îl provoacă culoarea roșie. Vă sfătuim să folosiți rujul roșu până la abandon!

S-ar putea să-ți placă și:


trasat4.jpg

5. Fără make-up

 

Deși femeile folosesc produsele cosmetice pentru a se înfrumuseța, deci să fie mai atrăgătoare, sexul opus se pare că prefere o față proaspătă și fără prea mult make-up. Cu alte cuvinte, naturalețea înseamnă frumusețe!

trasat5.jpg

6. Timbrul vocii

Dacă nu știai faptul că vocea lui Marilyn Monroe a fost cotată drept una dintre cele mai seducătoare voci feminine, ei bine ai aflat acum. Câțiva cercetători din Canada, sunt de părere că bărbații preferă un timbru cald sau voci cu o tonalitate atipică.

trasat6.jpg

7. Brațe lungi

Poate părea straniu însă conform Jurnalului de Biologie Evoluționară, bărbații se simt atrași de tipele cu brațe lungi și line. Manechinul Gisele Bündchen se poate lăuda cu această trăsătură.

trasat7.jpg

sursa: hora.md

 

S-ar putea să-ți placă și:


Articole asemănătoare