Chiar dacă nu ţi-ai actualizat statutul pe Facebook, există un tipar al postărilor care îi ajută pe cei care te urmăresc să îşi dea seama dacă în viaţa ta există sau nu o persoană specială. Cercetări realizate de cei de la Facebook în cadrul studiului numit "The Formation of Love" sugerează că frecvenţa postărilor de pe Facebook trădează dacă avem sau nu o relaţie.Astfel, cei care postează de două ori pe zi sunt, cel mai probabil, singuri. Cum au ajuns la această concluzie?

 fb relatie.JPG

 

Ei bine, specialiştii în materie de procesare a datelor au analizat activitatea câtorva utilizatori care şi-au modificat statusul din "singur" în "într-o relaţie" şi apoi i-au rugat să dezvăluie data la care relaţia a început în realitate.

 "Cu 100 de zile înainte ca relaţia să înceapă, observăm o creştere lentă, dar constantă, a numărului de postări între viitorii parteneri", explică Carlos Diuk, de la departamentul de cercetare a datelor.

S-ar putea să-ți placă și:


 De îndată ce relaţia începe, însă, ceea ce cercetătorii numesc "ziua 0", numărul postărilor începe să scadă, întrucât interacţiunea devine frecventă în viaţa reală.

 

sursa: feminis.ro

 

 
Articole asemănătoare