In cautarea implinirii, ne intoarcem mereu catre acele lucruri simple, modeste, dar pline de eleganta si vitalitate. Casele in stil rustic sunt un astfel de exemplu, locuinte in care gasim linistea fireasca si armonia cu mediul inconjurator, in care fiecare accesoriu isi are rolul sau bine croit. Cu lemnul, piatra sau caramida protagonistii acestui design, casele rustice sunt un refugiu ideal intr-un mediu nealterat de trecerea timpului si de evolutia tehnologica. Vedem mai jos cateva dintre cele mai frumoase intrioare de case rustice.

O camera simpla, imbracata integral in lemn, cu jaluzele clasice si cu piese de mobilier care poarta cu ele o mica istorie – atmosfera este una de calm desavarsit si imbie la relaxare neconditionata.

 

cele-mai-frumoase-interioare-de-case-rustice-best-rustic-interior-design-ideas.jpg

Un interior de data aceasta in care albul este culoarea predominanta, sparta ici si colo de diferite accesorii, precum instalatiile moderne. Lemnul vine insa sa echilibreze peisajul peste care troneaza coarnele unui cerb.

cele-mai-frumoase-interioare-de-case-rustice-best-rustic-interior-design-ideas-3.jpg

 

 O baie in stil rustic, cu scripeti, funii si oglinzi cu rame de lemn scorojit si alte accesorii care ne duc cu gandul la mediul rural, totul este bine inchegat si degaja o simplitate frumoasa, care ne inspira.

cele-mai-frumoase-interioare-de-case-rustice-best-rustic-interior-design-ideas-4.jpg

 De data aceasta, baia primeste mai multa lumina si se deschide printr-un alb imaculat si nuante de crem. O baie in stil rustic, cu elemente de decor de moda veche, precum cada care troneaza intr-un colt, scaldata in lumina naturala pentru o experienta relaxanta.

 

cele-mai-frumoase-interioare-de-case-rustice-best-rustic-interior-design-ideas-2.jpg

 Si daca este rustica, atunci sa fie deschis catre natura. O casa de la tara, cu o usa din lemn masiv care duce catre pivnita, o podea veche calcata de timp, in care doar lustrele cu un aer modern vin sa faca nota discordanta.

cele-mai-frumoase-interioare-de-case-rustice-best-rustic-interior-design-ideas-5.jpg

 

 Un colt rustic, in care sa va culegeti gandurile. Incadrat in scaunul vintage, busteanul de lemn si blana intinsa pe jos, peisajul este doar completat de semineul modern si discret care palpaie aducand putina energie imaginii.

cele-mai-frumoase-interioare-de-case-rustice-best-rustic-interior-design-ideas-6.jpg

 La final, o bucatarie rustica, in care piatra si lemnul isi dau iarasi mana pentru un decor plin de frumusete. Totul este perfect aranjat in acest tablou peste care pare ca s-a asternut timpul.

 

cele-mai-frumoase-interioare-de-case-rustice-best-rustic-interior-design-ideas-7.jpg

 citeste mai multe pe casepractice.ro

 

Articole asemănătoare