Zilele insorite se apropie, iar locuinta ta trebuie sa fie pregatita pentru a primi adierile de primavara. Adu un suflu nou casei tale cu ajutorul celor mai simpatice decoruri lucrate manual. Iata cateva idei pe care trebuie sa le pui in practica:

 1. Pentru bucatarie: suportul de ustensile pentru gatit

 

Daca barbatul casei are o trusa de scule completa, cu siguranta perechea lui are una cu unelte pentru gatit pe masura. Improvizeaza un suport vintage si rustic pentru aceasta, dintr-un cap de grebla vechi. Lasa-i intact stratul de rugina si foloseste un lac mat pentru a-l proteja. Gaureste-l si agata-l intr-un cui pe perete pentru a putea agata toate polonicele, spumierele si spatulele de el.

Creeaza-ti in joaca decorul de primavara! 4 decoruri handmade pentru casa ta

 suport.jpg

 

 2. Pentru dormitor: lumanari imbracate in scortisoara

Adori lumanarile parfumate si practici terapia prin arome? Iata o idee pe care nu o poti ignora: foloseste o lumanare cu diametrul de cel putin 5 centimetri si cateva betisoare de scortisoara si improvizeaza-ti singura cel mai inmiresmat decor de primavara. Lipeste betisoarele cu un lipici rezistent la temperaturi inalte pentru a le fixa si leaga-le ulterior cu o sfoara sau cu o panglica. Te vei bucura astfel atat de lumina calda a lumanarilor, cat si de aroma placuta a scortisoarei.

 lumanare scort.jpg

 

3. Pentru camera de zi: ceas fantezie supradimensionat

Alege 12 dintre fotografiile preferate pe care le-ai postat pe Instagram, imprima-le pe hartie foto si inrameaza-le in rame patrate la fel sau asemanatoare. Traseaza cu creionul pe perete limbile unui ceas si agata fotografiile in dreptul fiecarei ore. In centru vei agata chiar un ceas; asigura-te ca acesta este tot patrat, foarte simplu si are limbile lungi.

ceas fantezie.jpg

 

sursa: casa.acasa.ro

 

S-ar putea să-ți placă și:


 
Articole asemănătoare