Nişte băieţi din Germania au avut o idee strălucită să ia un Mercedes-Benz Viano şi să-l transforme într-un adevărat birou pe roţi. Rezultatul: o dubă de un milion de euro.

 mercedes-viano-klassen-limuzina-15.jpg

 

Atelierul german Klassen a creat o limuzină-birou-pe-patru-roţi bazată pe un Mercedes-Benz Viano. Şi rezultatul e cu adevărat impresionant, fiindcă în interior găsim scaune preluate de pe S-Class (aşa că poţi fi sigur că pasagerii vor călători în confort suprem), mai multe televizoare şi multă, foarte multă piele.

Totul e comandat electronic cu ajutorul unei aplicaţii pentru dispozitivele cu sistemul de operare iOS – de la fotolii şi până la mesele care ies din ascunzătoarea lor la o simplă apăsare de buton (virtual).

I se zice „Nessie”

 

În cazul în care nu ai văzut asta deja, nemţii de la Klassen au lungit considerabil monovolumul Mercedes-Benz, astfel că patronii de companii petroliere care călătoresc în spate au parte de foarte mult spaţiu de desfăşurare.

Munca se plăteşte, mai ales atunci când e făcută de meşteri germani iscusiţi, aşa că preţul unei astfel de limuzine este de un milion de euro.  

mercedes-viano-klassen-limuzina-front.jpg

 

mercedes-viano-klassen-limuzina-01.jpg

mercedes-viano-klassen-limuzina-11.jpg

mercedes-viano-klassen-limuzina-14.jpg

 

mercedes-viano-klassen-limuzina-16.jpg

mercedes-viano-klassen-limuzina-17.jpg

mercedes-viano-klassen-limuzina-20.jpg

 

mercedes-viano-klassen-limuzina-03.jpg

mercedes-viano-klassen-limuzina-22.jpg

mercedes-viano-klassen-limuzina-24.jpg

citeste mai multe pe promotor.ro

 

 

Articole asemănătoare