Un mediu de lucru luminos, frumos amenajat si primitor ar trebui sa fie o nota de normalitate pentru noi si nu un ideal. Nenumarate studii sustin ideea unei cresteri a eficientei si a productivitatii angajatilor daca acestia beneficiaza, pe langa zonele de lucru individuale, de spatii cu personalitate frumos decorate, de zone dedicate interactiunii si relaxarii.

 spatiu lucru.jpg

 

Echipa Heneghan Peng Architects a colaborat cu cei de la Airbnb pentru proiectarea si amenajarea sediului international din Dublin, Irlanda. Noul sediu poarta denumirea „Depozitul” (the Warehouse) si a fost la inceput, intre 1865 si 1950 un depozit frigorific dupa care, pana in 1980 a fost o fabrica de biciclete. Dupa acea perioada cladirea nu a mai fost folosita, intrand intr-o faza lenta de degradare. Desi au trecut cateva decade, structura imobilului s-a pastrat in conditii bune astfel ca lucrarile de renovare au vizat in special anvelopanta si interioarele. Interventiile impresioneaza prin diversitatea spatiilor create, prin paleta de materiale si culorile placute.

 Va lasam sa visati cum ar fi sa lucrati intr-un astfel de spatiu, pe masura ce parcurgeti fotografiile facute din interioarele noului sediu.

spatiu lucru4.jpg

 

spatiu lucru1.jpg

spatiu lucru2.jpg

spatiu lucru3.jpg

 

spatiu lucru5.jpg

spatiu lucru7.jpg

spatiu lucru8.jpg

 

sursa: spatiulconstruit.ro

 

 

 

Articole asemănătoare